Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Złyyy

Co myśli sobie dziewczyna w wieku 15-18 lat o fececie który na ulicy się do niej

Polecane posty

Gość skoro 30latki
ja mam 25 lat wsumie jeszcze nie mam, kolezanki starsze tez sie tu napewno wypowiadaly i nie ejstem zawistna ani brzydka a wrecz przeciwnie ale nie bede tutaj zdjec umieszczac , myslisz ze jak tu kobiety bronily 30tek to odrazu sa zawistne i zazdrosne..a to ejst prymitywne myslenie, z ktorym sie nie zgadzam dalej ejstem zdania kobiety po 20 po 30 sa pod wieloma aspektami atrakcyjniejsze od 16latek, mam spojrzenie na to jak sie zachowywalam pare lat temu i jak wyglad sie zmienia z biegiem lat,zadna z moich kolezanek nie byla ladniejsza w liceum jak teraz w tym wieku,na swoje starsze kolezanki patrze z podziwem i mowie wow, mam nadzieje ze w ich wieku bede taka samo zgrabna co teraz, jedyne co sie zmienila to metryka, fakt niektorym sie przytylo ale to sie zdarza i w mlodym wieku czy pozniej zalezy od kobiety

Gość Trochę informacji
Moorland Poczytaj ten temat jeszcze raz. Nie mogłem kreować się na kogoś innego, jak na kibola, czy jakiegoś dresiarza. Wtedy nie miało by to sensu, bo jeszcze bym rozumiał zazdrość 30 letnich kobiet. A tak zaprezentowałem się jak lump, nie mam auta, wykształcenia, nie lubię inteligentów, chodzę na siłownię i jestem kibol. Czyli jako taki margines społeczny, do tego mało zarabiam. Więc normalne kobiety w wieku 30 lat, powiedziały by, że bardzo dobrze, iż taki woli małolaty. To tak jak gruba i brzydka 30 latka, powiedziała by że woli małolatów, to nikogo by tym nie wkurzyła, bo niby o co być wkurzonym? A tu taki lump, co by go żadna nie chciała, a one jak te osy do żądlenia się dały że jaki to ja jestem be, jaki z mnie idiota, głupek, że przecież powiniem wiedzieć że prawdziwy facet to tylko i wyłącznie powinien startować do dojrzałych kobiet itp. Czyli tak jak mówiłem, kobiecie 30 letniej wystarczy walnąć byle jaki komplement i je łykają, mimo że mówią jakie to mają wymagania. Taka u nas, co pracuje to spotykała się z kryminalistami i z jakąś totalną patologią, a także z 50-60 latkami, mimo że ciągle mówiła jakie to ma wymagania, a tak naprawdę ani jeden facet nawet jednego z jej wymagań nie spełnił....Rozumiesz o co mi chodziło?

Gość Zuzka211
sorry ale ja z tych twoich wnioskow nic nie kapuje........

Gość Trochę informacji
Macie rację że z wyglądem bywa różnie, są kobiety atrakcyjne w wieku 30 a nawet 40 lat. Tylko że to było prowo, mnie chodziło o coś innego, nie jako że wiek jest wyznacznikiem wyglądu, bo jedna ładnie wygląda jak jest nastolatką a inna jak nią przestaje być, różnie to bywa, z facetami zresztą też. Ale ta magiczna 30 powoduje że kobietom zaczyna odwalać, nie z względu na wygląd ale właśnie na tą magiczną trójkę z przodu. Zaczynają nie lubić 20 latków i je krytykować, a jak któraś ma te 18-19 to totalnie ma przy nich przewalone. Znam facetów co mają 30 lat, a wyglądają na 40+. W wyglądzie dużo też zależy od genów.

Gość deepthroath
Nie knoc chlopie bo za Twoim ujawnieniem nie idzie zmiana stylu wypowiedzi.Gdybys twierdzil,ze podobaja Ci sie 19latki to nikt by Cie o pedofilskie zapedy nie posadzal.30latki bronily sie ,poniewaz twierdziles,ze nikomu normalnemu podobac sie nie moga,interesuje je jedynie kasa,wszystko im wisi i takie tam.Co Twoim zdaniem osiagnales?Cos odkryles?Jakas demaskacja nastapila?Blaaagam:)

Gość MegaIdiotyzmy
Ale jak się trzeba nudzić... i to jest najsmutniejsze

Dobra...niech stracę: -badanie naprowadza na odpowiedzi bo: 1. same przykłady są naprowadzające 2. Budzą moralny sprzeciw nasuwając na myśl wykorzystywanie osób nieletnich 3. Autor nie ma absolutnie ŻADNYCH danych co do ludzi z którymi rozmawiał, czyli: a) nie wie ile osób brało udział w badaniu b) nie zna wieku c) nie zna siły poglądów d) nie ma nawet pojęcia iloma kobietami rozmawiał! 4. autor zboczył z tematu przez co dyskusja zamiast dotyczyć wyglądu 19letnich, młodych kobiet zeszła na 12latki co tym bardziej zniesmaczyło rozmówców 5. Autor chyba ma gorszy dzień bo nawet głupia wikipedia podaje czego wymaga się od PRAWDZIWEGO badania opinii 6. Autor powinien się odpuścić, bo użył określenia EKSPERYMENT, a to jest zarezerwowane tylko dla badań spełniających wymagania nauk ścisłych, czyli z podanymi I.V., D.V., E.V - kontrola nad wszystkim co możliwe, żeby ustalić przyczynę i skutek. Czyli autor się nie zna, zrobił z siebie idiotę i stara się wykręcić.

Gość prowo czy nie
i tak dalej gadasz jak potluczony, bez zadnego sensu, zajmij sie czyms innym bo za bardzo ci to nie wyszlo oprocz wyprowadzenia z rownowagi wielu osob

Gość Trochę informacji
Zuzka211 Jak to nie kapujesz? 30 letnie kobiety są zawistne, mówią o wymaganiach a przeszkadza im jak kibol w ich wieku, zamiast je podrywać, to woli małolaty. Normalnemu człowiekowi by to nie przeszkadzało, bo która chciała by być z kibolem? A wasze wypowiedzi były takie, jak by wam ktoś szpile w tyłek wsadził... Dobra, idę, czas do domu. Mam nadzieję że nie macie mi za złe, trochę dziś czasu miałem w pracy, to sobie popisałem z wami. Miłego wieczoru wam życzę.

nie ma sprawy, jesteśmy przyzwyczajeni do zastraszającej ilości "trolli" które dziwnym trafem zawsze na końcu tłumaczą się prowokacją dla "eksperymentu psychologicznego".

Gość prowo czy nie
a jak mialy sie zachowac jak opisales je jako stare brzydkie ze zmarszczkami, ze nie maja pociagu seksualnego ze nikt ich nie chce, no jak mialy zareagowac?, dobrze sie czujesz?, jakbym byla taka 30latka i powiedzialabys mi takie rzeczy w twarz z liscia bys oberwal i taki bylby wynik twojego experymentu!to jest obrona na ublizanie i nie ma tu nic wspolnego z zadroscia o mlode.Twoj experyment jest smieszny i w ogole wyssany z palca

Gość deepthroath
Mysl,ze gdzies tam jest taki niezrownowazony chlop sliniacy sie do 15latek wywoluje u mnie dyskomfort,nie zawisc.Na zajeciach mam sporo 19latek i nie dostaje spazmow...moze dlatego,ze nie widze w nich konkurencji.Matko.Eksperyment:D

Gość Trochę informacji
Moorland Dobra, jeszcze ci odpiszę. "Badanie", powinno być w cudzysłowie, nudziło mi się dziś w pracy i tyle. Po za tym po co miał bym się wykręcać? Jestem tu prawie anonimowy. Nie dałem zdjęcia, ani swojego imienia, nikt mnie nie zna. Więc po cholerę miał bym cokolwiek prostować? Przecież to jest bardziej czat niż forum.

Gość Zuzka211
Niedorzeczne jest to co zrobiles, twoje wnioski , nie wiesz co gadasz, twoja gadka malo sie rozni od tej wczesniejszej

powinieneś napisać: nudziło mi się w pracy i wkurzyła mnie moja 30letnia koleżanka która jest równie sfrustrowana jak ja, więc napisałem prowokacje, a jak mnie wyśmiali i zjechali to mimo bycia anonimowym zamiast to zostawić to zacząłem się tłumaczyć i nawet to mi nie wyszło.

Gość Trochę informacji
prowo czy nie Tylko że to jest forum anonimowe, a nie jakieś jawne pisanie. Jak ciebie takie pisanie przez anonimowego usera podnosi ciśnienie, to znaczy że musiało cię nieźle wkurzyć. W realu to być może że mogła byś nawet zabić..

Gość Trochę informacji
Zuzka211 Trudno się zmienia styl pisania, zresztą jaki miało by to sens. 20:01, teraz muszę naprawdę uciekać, cześć wam.

myślę, że wizja faceta który fantazjuje o 12 latkach podnosi ciśnienie każdej zdrowej osobie, chociażby przez samo to, że to mogła nie być prowokacja i zawsze była jakaś szansa, że faktycznie rozmawiamy z pedofilem.

Gość deepthroath
Wlasnie dlatego,ze trudno sie zmienia ,wnioskujemy,ze to Twoj naturalny styl.Uciekaj.

Gość fghjkl/
kto wymysla tak debilne watki!!!??????//kretyni!!

Gość aaaaaaarwena
zycie...faceci lubia mlodsze i tyle nie ma co sie podniecac a do pedofilli to temu daleko...ina sprawa czy taka mloda go zechce ;)

Gość aaaaaaarwena
jak mialam ok14 lat to mnie obrzydzal sliniacy sie do mnie 24 latek nie wspomne o starszych :D a bylam rozwinieta wiec mialam przerabane...

Pewnie, często takie dziewczyny zakochują się w dużo starszych. Ich równieśnicy są dla nich niepoważni.

Gość Zuzka211
tak chcemy starszych ale nie w wieku 16 lat zeby startowal do nas 30latek:/

Gość aaaaaaarwena
Pewnie, często takie dziewczyny zakoch*ją się w dużo starszych. Ich równieśnicy są dla nich niepoważni. gowno :O mnie i wieszosci dziewczyn w moim wieku podobali sie max 2 lata starsi (mowie o wczesnej mlodosci, teraz jest troche inaczej :P)

Gość Zuzanna Amelia & 24
Bardzo dobry temat. Gratulacje dla autora. Nawet ja nie od razu sie polapalam.

Gość aaaaaaarwena
Bardzo dobry temat. Gratulacje dla autora. Nawet ja nie od razu sie polapalam. bo co? malo razy sie do mnie podwalali duzo starsi faceci? nieraz naprawde duzo? tobie sie w wieku nastu lat nie zdazalo? phi

Gość Zuzanna Amelia & 24
Moja wypowiedz dotyczyla tematu i skierowana byla do autora. Twoich wypowiedzi nie czytalam.