Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Złyyy

Co myśli sobie dziewczyna w wieku 15-18 lat o fececie który na ulicy się do niej

Polecane posty

Nie zrozumieliśmy się... młodzi nauczyciele w naszej szkole są świetni, też lubimy spędzać z nimi przerwy, nasz anglista i fizyk są genialni, rozmawiamy z nimi jak z rówieśnikami, ale to tylko rozmowa! Jeśli sądzisz, że rozmowa z uczennicą to z jej strony objaw fascynacji i ślinienie się, to grubo się mylisz.

Gość to po chooya
jestem facetem 🖐️ i piszemy patrzeć pod kĄtem, a nie pod kontem 🖐️ pisząc takie brednie o laskach robisz z nas facetów jakichś debili :O 🖐️

Krwawa Wilczyca nastolatki w tym wieku mają fioła na punkcie swojej atrakcyjności, dopiero wchodzą w ten wiek i wygląd jest dla nich jedną z ważniejszych rzeczy w życiu, potem im przechodzi.. Trochę na małolatach się znam.

Gość skoro 30latki
nie chce urazic mlodych dziewczyn ale wiek 15 -17 dziewczyna nie ejst w pelni kobieta,to taki podlotek jeszcze...zero gustu ,jak ogladamy swoje zdjecia sprzed kilku lat smiejemy sie jak wygladalysmy:) pan autor to mega oferma i tyle, zaden 30 latek nie marzy o 15latkach, faktycznie kobiety wola starszych ale to nie znaczy ze kazda marzy o facecie +10 lat czy 15 lat, najczesciej kobiety wybieraja faceta w swoim wieku swoim lub 2-4 lat wiecej ,tych jest najwiecej par, mam rowniez znajome ktore maja chlopakow rok mlodszych 2 ,3 lata .popatrzcie wsrod znajomych jak jest, o czym moze porozmawiac 30latek z 15latka , to nie ten poziom, no ale zdarzaja sie takie bezmozgi ze facet w tym wieku dogada sie z 13 latka bo beda na tym samym poziomie. acha mam 25 lat i nie mam zadnych zmarszczek , cellulitu i bez make upu wygladam na 17, pzrestan czlowieku te swoje marne wypociny wkrecac bo az zygac sie chce.

Melissandre Z tym że jest kilka rożnic, z nauczycielem nie mówisz na ty, nauczyciel ma władzę nad tobą, wizanie się z nauczycielem jest raczej niemożliwe. Po za tym małolaty nie lubią nauczycieli, mimo wszystko ja pamiętam z szkoły, że koleżanki bujały się w nauczycielach, a ci byli koło 30. Zresztą nie tylko w nauczycielach, także w dużo starszych bratach od koleżanek czy kolegów

Gość Zuzanna Amelia & 24
Jesli sie troche znasz na malolatach to powinienes wiedziec ze ich kokietowanie i flirtowanie to tylko proba sprawdzenia swoich sil i mozliwosci a nie wyrazenie checi na seks z danym facetem. Nie ma nic zlego w tym ze podobaja Ci sie mlode. Za marzenia nie karaja. Uczulam Cie tylko zebyc nie zabrnal w slepa uliczke bo mozesz sobie samemu narobic duzo klopotow a po co ?

skoro 30latki Skoro masz 25 lat a wygladasz na 17(w co nie wierzę) to w czym masz problem? Skoro ty 15 latkę uważasz za głupią, a 30 latkę za mądrą to brak mi słów... Po za tym inne jest życie wśród sudentek, które myślą że są najmądrzejsze na świecie, to samo z studentami a inne jest życie te bardziej prawdziwe i szczere. Jeszcze nie widziłem wśród wyksztalcióchów szczerych ludzi, zazwyczaj są obłudni i złośliwi, z tym że robia to w białych rękawiczkach.

Gość przecież to patologia jakaś
koleś ma kompleksy, ale nie ma się co dziwić. O czym miałaby z nim rozmawiać studentka, albo wykształcona kobieta?

Gość daj swoje foto, zlyy
ocenimy :D 🖐️

Gość ostry ale mily
czy autor tematu zazywa Trilafon? :classic_cool: :D

skoro 30latki Zresztą co tu dużo mówić, koledzy opowiadali mi jak byli w akademikach i co tam się działo i co ta 'kobieca inteligencja' wyprawiała, sam jak wrócił z studiów, to powiedział że w życiu nie chce "wykształconej kobiety za żonę', bo na żonę to dziwki się nie nadają, a studentki to darmowe dziwki, którym puszczają hamulce w akademikach. Więc skoro takie są dla was "mądrymi kobietami", to ja wolę te młode i głupie.

Gość skoro 30latki
piszesz ze nastolatki chca byc bardzo atrakcyjne...co za bzdura ja w tym wieku nie bylam swiadoma swojego ciala, itd dopiero po 20 tce zaczelam czuc sie kobieta ,zmyslowo , wieksze piersi ,poprostu w tym wieku odkrywa sie kobiecosc.w gimanzjum i liceum nosilam jeansy i tshirty dopiero pozniej mini spodniczki szpilki i sukienki,mam 25 zas w wieku 16 17 nie czulam sie w pelni kobieta.

Gość deepthroath
Znakomita wiekszosc nastolatek jest jeszcze glupiutka zwyczajnie.Roznica miedzy 'normalnym' 30latkiem a licealistka jest niczym przepasc.Niedawno bylam na imprezie firmowej,na ktora 30latek przyszedl z porozwodowa zdobycza w postaci 17latki.Pomijam,ze znaczaco stracil w oczach szefa i reszty zespolu.Caly wieczor musielismy sie meczyc z dzieckiem,ktore staralo sie byc doroslym.Zastalam ja nawet w lazience,robiaca foty na fejsa.'takie tam z dziubkiem w kiblu'.

Masz kompleks wykształcenia po prostu. Jak Ci to tak wadzi to zrób sobie wieczorowe technikum. A nie jedziesz po każdym kto ma wykształcenie lepsze od Ciebie. Sam wg tego oceniasz więc nie sądź, ze każdy inny tak robi.

Gość skoro 30latki
wiekszosc moich kolezanek jak zmyje make up nie wyglada na 25 lat bo to jeszcze mlody wiek,nie wiem czy na 17 czy 18 ale wygladam na mniej bo w tym wieku nie ma sie jeszcze zmarszczek chyba ze ktoras chodzi na solarium albo takie geny. Uwazasz studentki za dziwki???ciekawe bo na moich studiach nie widzialam na swoim roku takich puszczalskich, zadnych! w akademiku nie mieszkalam wiec nie wiem, w kazdej grupie wiekowej sa normalne i nienormalne, a co powiesz na temat filmu galerianki, tez uwazasz je za madre, w tych szalonych czasach obniza sie wiek w ktorych dziewczynki uprawiaja sex. Dla mnie 30latek wypatrujacy za 15latka to zboczenie poprostu

Gość hahehehhaha ;L)
Koleś się normalnie zapytał a wy po nim jedziecie jak by was to bolało że facet przed 30 woli młode dziewczyny. Ale większość z was takie nadaje cechy dojrzałym kobietą jakby były ogólnie nie osiągalne i co to to wy nie jesteście i jak to was ciężko zdobyć. Skoro tak jest to wiadomo że każdy woli młodszą sobie znaleźć bo nie dość że młode i świeże w swojej urodzie co jest na duży plus w porównaniu z wami to jeszcze się tak nie unoszą w swojej nieosiągalności jak wy ;)

Gość hahehehhaha ;L)
A poza tym skoro go uważacie za nie dojrzałego to po co się przejmujecie jakie on woli i się nawzajem podgrzewacie i robicie z siebie frustratki z kompleksami, a niektóre z was to wogule jak stare panny ehhh hehe

hahhhahheh czy jakoś tak: a niech sobie lata za młodymi, skoro mu to sprawia radość:D ja chcę tylko mu uświadomić, że bardzo niewielki % nastolatek odwzajemni jego uczucie:)

Gość dla polglowka
bez szkoly najprawdopodobniej po podstawowce trudno by bylo zaimponowac 30latce....tak wiec niech sobie do gimnazjalistek startuje, kazdy chce miec partnera na swoim poziomie rozmowy wkoncu;-)

Gość hahehehhaha ;L)
Ale skoro mu się takie podobają i uważa że może znaleźć taką dziewczynę być z nią szczęśliwy to niech szuka jego sprawa zadał pytanie tylko a co wy tu napiszecie to nie ma na to wpływu czy on jakąś pozna czy nie

Jak ktoś jest mądry, to jest mądry już jako dziecko. Jasne, że będzie trochę inna niżdorosła kobieta, ale da się z nią porozmawiać, będzie bardziej romantyczna itd. Mówię o tych wartościowych nastolatkach, a nie galeriankach. Nie każda nastolatka robi dziubki do zdjęcia i próbuje udowodnić jaka to jest dorosła na siłę.

Gość hahehehhaha ;L)
heheh ale jeśli on woli młodsze to po co ma startować do 30 latki i jej imponować ?

jasne, że nie ma wpływu, ale skoro zadaje pytanie, co pomyśli sobie dziewczyna, to ja pomocnie mu odpowiadam:)

Zna się na nastolatkach, a nie wie, że większość nastolatek w dupie ma to kto mówi komplement :)

Dużo młodych dziewczyn kocha się w facetach i taka jest prawda. Może 15 to przesada, ale trochę starsze jak najbardziej coś może z tego być.

Gość hahehehhaha ;L)
Melissandre a mieścisz się w przedziale między 15-19 lat ? Bo jeśli nie to twoje wypowiedzi i twoja pomoc tu się nie przyda.