Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Złyyy

Co myśli sobie dziewczyna w wieku 15-18 lat o fececie który na ulicy się do niej

Polecane posty

Gość dla polglowka
wiekszosc gimbusow to wlasnie takie glupiomadre co wszystkie rozumy pozjadalo, taka malolata z wiekszym impetem po tobie pojedzie niz starsza hahaa

wątpię, żeby na forum siedziała chociaż jedna stara babcia która nie pamięta jak to było jak sama była młoda ;)

Gość Zuzanna Amelia & 24
18:10 [zgłoś do usunięcia] Looooser Dużo młodych dziewczyn kocha się w facetach i taka jest prawda. Może 15 to przesada, ale trochę starsze jak najbardziej coś może z tego być. Tak. Bardzo duzo klopotow.

Gość hahehehhaha ;L)
ok skoro uważasz że nie ma szans to jesteś jedną z wielu ale może jakąś znajdzie ;) a tak poza tym faceci tak mają za młodu marzą im się starsze a jak są już dojrzali itd. to małolaty

Gość Zuzka211
jak bylam w liceum to zdarzalo sie ze tacy starsi zaczepiali nas ale my w ich strone nawet glowy nie odwracalysmy:-S to bylo takie nie na miejscu, ale widac ze to prostaki byli blee

Była tu np. dziewczyna która jak miałą 14 lat zaczeła sie spotykac z 22 letnim gościem. Teraz ma 20, sa po ślubie, mają dziecko i wszystko jest świetnie.

Ja nadal czegoś nie rozumiem. Czemu was tak to boli, że taki ktoś jak ja, czyli większośc z was nazwała mnie śmieciem i wyrzutkiem nie cieszy się, że mnie nie spotkacie w swoim życiu. Przecież powiedziałem że takie jak wy mnie nie interesują, czyli w okolicach mojego wieku. Normalny człowiek by się cieszył z tego, że wolę małolaty niż panie 30 letnie, a wy się zachowujecie jak by was osa urzadliła. Pisałem przecież że nie mam wykształcenia i tego, czego chce kobieta 30 letnia, zresztą mnie takie nie interesują, więc powinniście się cieszyć z tego, że podobają mi się małolaty a nie mnie atakować i mieć do mnie jakieś pretensje.

Nastolatki lecące na facetów powyżej 25 to rzadkość:D ok, więcej już nie mogę doradzić, hasta la vista, idę się uczyć. Autorze: powodzenia 🖐️ :P

Też się mieszczę jeszcze w przedziale. I co? A nie sory, w tym roku kończe 20 to już odpadam, biedna ja. Looser, a wiesz, ze jest przypadek iż 6latka urodziła dziecko? Czy to znaczy że większość 6latek tak robi?

Looo - ale 22 latek może mieć równie wisu-bździu w głowie co 14 latka...a zakładając, że dziewczyna trochę dojrzalsza niż wskazuje metryka to powiedzmy, że się w pół drogi spotkają. A co można dobrego powiedzieć o facecie który liczy na zainteresowanie dziewczyn którym dobrze biust jeszcze nie urósł, na brzuchu jeszcze się szwenda dziecięcy tłuszczyk, na twarzy trądzik, a w głowie masa kompleksów i zero znajomości życia potrzebnej, żeby móc sprecyzować wymagania co do partnera?

Gość Zuzanna Amelia & 24
18:17 [zgłoś do usunięcia] Looooser Była tu np. dziewczyna która jak miałą 14 lat zaczeła sie spotykac z 22 letnim gościem. Teraz ma 20, sa po ślubie, mają dziecko i wszystko jest świetnie. Czyli majac 18 byla w ciazy , ergo - zadnego wyksztalcenia, perspektywa siedzenia w domu i u faceta w kieszeni, zadnych szans na poprawe i mlodosc wpakowana w pieluchy. O gustach sie nie dyskutuje ale ja bym sie z nia nie zamienila.

Co Wy tak traktujecie nastolatki jak dzieci. 16 latka, nie mówiąc o starszej ma już ukształtowaną psychikę, są też takie wartościowe, już widać jakie będą.

Gość Zuzka211
do hahehehhaha ;L) a gowno wiesz bo faceci po 20tym roku zycia mmysla tylko o jednym i qwtedy nie mysla o 15latkach tylko o sexie ze starsza laska kolo 30 ktora epatuje sexem.ciekawe ile masz lat ??mam znajomych w wieku 26 27 lat i zadnemu nie marzy sie malolata, a mam sporo starszych znjaomych.Kazdy dojrzaly facet chce kobiety pieknej i madrej na wysokiej poziomie anie szczeniary.Tylko tu jest taki problem nalezy rozroznic dojrzalych wiekowo panow i dojrzalych panow umyslowo a to jest roznica!!! A pan autor jest dojrzaly wiekowo natomiast umysl gimnazjum, i jeszcze zakompleksiony z powodu niskiego statusu spolecznego , jak rowniez wyksztalcenia,powodzenia:-)

Gość Zuzanna Amelia & 24
Zlyyy - napisz mi @

Zuzka211 No i wporzadku. Pytanie tylko czy ubierałaś się dorosło. Bo ja zauwazyłem że małolatom co podobają się starsi, to starają się ubierać jak kobiety a nie jak nastolatki . Za czasów naszych babć, to kobiety wychodziły za mąż w wieku 16-20 lat, taka była wtedy normalny wiek, jak kobieta wychodziła za mąż, a ich mężowie mieli zazwyczaj 25-30 lat. Bo facet musiał się wykształcić i coś już zarobić na życie, dopiero potem się żenił, a dziewczyny musiały szybko znaleźć męża, bo rodzice ich nie chcieli utrzymywać, bo rodziny były wielodzoetnne. Wiem że to inne czasy były, ale chodzi mi o to, że kiedyś taka różnica wieku była zwyczajną normą.

Loo - to cię zmartwię, bo 16latka przechodzi przez najbardziej burzliwy okres - świadomość tego kim jest, zasady moralne, spostrzeganie świata itd. dopiero się kształtuje. Innymi słowy 16latka jest stabilna jak krowa na polu przez które właśnie przeszło tornado.

Kur­wa, wolność słowa mamy, a ja Cię wprost nie obraziłam. Porównywałam tylko Twój poziom do poziomu gimnazjalnego co chyba jednak jest komplementem dla Ciebie. I skoro większość wypowiedzi jest negatywna to Ci mówi to tylko, ze piszą zakompleksione idiotki? Po prostu obleśne spojrzenia, zaczepki czy nawet propozycje seksu ze strony 30-40latkow dla nastolatki nie są czymś miłym. Ale może ja byłam i jestem dziwna 🖐️

Zły - no widzisz, a dzisiaj tak łatwo nie ma, kobieta też musi się wykształcić i to w czymś więcej niż w zarządzaniu linia produkcyjną własnej macicy. Poza tym kiedyś było normą, ze co trzeci poród kończył się śmiercią, podobnie jak śmiertelność wśród dzieci była wysoka (a bo kto by się tam niemowlakiem zajmował jak zboże trzeba zbierać...). Przemoc domowa też była czymś zupełnie normalnym, więc może stare czasy zostawmy w historii i módlmy się, żeby nie wróciły. A co do ubierania się jak dorosłe kobiety - a w czym mają chodzić? w koszulce z wizerunkiem lalki barbie?

Moorland Dziś dziewczyny w wieku 14-15 lat są już w pełni ukształtowane płuciowo, przynajmniej większość i tylko w teorii rozwijają się do 18 roku życia.

No nie do końca - są przypadki kiedy dziecko jest "w pełni ukształtowane płciowo" (dostaje okres) w wieku 8 lat. To są fakty, że ciążą w bardzo młodym wieku stwarza ryzyko dla zdrowia, prawie każda jest kwalifikowana jako zagrożona, więc chyba pieprzysz głupoty ;) Nie mówiąc już o dojrzałości psychicznej...

Gość Zuzka211
w pelni wyksztalcone plciowo, czlowieku ja w wieku 14 lat dopiero okres dostalam dopiero piersi zaczely mi rosnac, czlowieku wez sie za czytanie czegokolwiek nawet gazety bo jestes przyglup:-s wiekszosc gimnazajlistek pocztakujacych licealistek nawet ubiera sie nijak kaptury, dzinsy, adidasy....

Zuzka211 No tak, 30 letnia stara baba, przecież wie najlepiej jakie faceci chcą kobiet.:D:D

Ty, Zły...a czy ty nie masz po prostu skłonności jak pewien Humbert Humbert, że kręcą cię dziewczynki którym ledwo co zaczęły się pojawiać drugorzędne cechy płciowe?

To ciekawe, bo ludzie których znam byli bardzo podobni wtedy, do tego jacy są dzisiaj. I koleżanki z liceum są dalej z facetami, którymi zaczęły wtedy chodzić, w wieku 16 lat.

Gość ostry ale mily
/płuciowo/ :D padłem :D koleś weź zainwestuj może w jakiś słownik poprawnej polszczyzny, bo takie błędy to może robić 8 letni berbeć a nie 30 letni staruch :D 🖐️

Gość Zuzka211
stara baba ahahahah, a ty stary ciul z opadłym chuyem:)wiagre juz bierzesz???a mala 15tka podtrzymuje ci fujarke??:)))

Moorland Musisz chyba być z patologii, ja mam babcie i wspomnienia ich babć, więc jakoś u nas nie było ani przemocy domowej, ani jakoś kobiety źle się nie miały, owszem roboty było dużo, bo i rodzina wielodzietna i trzebabyło to wszystko ogarnąć, ale to zawsze kobiety rządziły w domu, to nie arabia. Więc jakoś tej przemocy w domu nie było, dzieci faktycznie dużo umierali, ale nie z powodu niedbania czy braku lekarstw, po prostu wtedy w większość nawet tych chorób nie znali a co dopiero leczyć, medycyna była po prostu na niskim poziomie. ' Co do mojego intelektu, to szkoda że nie zauważyłaś, jak teraz dziewczyny szybko się roziwjają, 12-13 latki mają piersi jak kobiety, są już prawie w pełni rozwinięte. Podobno wynika to z tego, że zwierzeta karmi sie rożnymi hormonami, które przyswaja kobiecy organizm i stąd te szybkie rozwijanie się.

Gość Zuzka211
szukasz młodej zeby ci energicznie wymasowala prostate???P:)

Gość deepthroath
Zlyyy....dostales juz odpowiedz od tych,ktore w tym wieku byly i od tych,ktore maja obecnie 15 lat.Szalu nie ma.To tez do Ciebie nie dociera?Strasznie Cie los musial skrzywdzic.