Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Złyyy

Co myśli sobie dziewczyna w wieku 15-18 lat o fececie który na ulicy się do niej

Polecane posty

Gość aaaaaaarwena
tak, domyslam sie. chodzi o to ze z autopsji twierdze ze ten temat nie musi byc zadna prowokacja bo zalotow takich typow doswiadczylam na wlasnej skorze kiedy bylo na to o wiele za wczesnie...

Gość Zuzanna Amelia & 24
Niech zgadne - i nie najlepiej na nie zareagowalas?

przeczytałem tylko 1 stronę ; myślę, że tekst o nogach jest zbyt mocny jak na 'zaczepkę'. może w klubie muzycznym o 2 w nocy by zadziałał. niezależnie od wieku. 15-latka to jeszcze dziecko i tylko skrajna patologia (lub nimfomania) w tym wieku chciałaby umawiać się z 2x starszym gościem. z drugiej strony, nastolatki raczej mają dosyć prymitywnych zachowań rówieśników, mają 30+ letnich idoli (aktorzy, muzycy, gwiazdy reality show) , więc pewnie niejedna marzy o takim facecie, ale to chyba tylko sfera fantazji. ja mam 29l, mieszkam zaraz obok gimnazjum i niekiedy po lekcjach widzę spojrzenia ukradkiem, głównie wtedy jak jestem elegancko ubrany kręcąc się w pobliżu samochodu, ale nie interesuje mnie to bo nastolatki nigdy mnie nie pociągały, głównie z powodów psychicznych. a kobiety 30 letnie które się tak burzą niech wezmą pod uwagę to, że w tym kraju znalezienie normalnej, ładnej i wolnej 30-latki to jak szukanie igły w stogu siana. bo piszecie w tak, jakby całe stada takich chodziły po ulicach :)

Gość Kasiaaa94
Jakby do mnie podszedł taki facet i zagadał, to pomyślałabym sobie: "Haha, ale ze mnie laska, tylko dlaczego lecą na mnie jakieś stare zgredy" :)

Gość Lubie starszych i juz...
Naprawde niekturych to tutaj nie rozumiem, mam 16 lat i wole takiego 28 latka niz kolesia w moim wieku czy nawet 2 lata starszego, taki 16latek to ma nasrane w glowe i sam nie wie czego chce, a facet 20 pare lat to juz wie czego chce, jest bardziej zruwnowazony, opiekunczy itp. Chodzilam z chlopakiem jak mialam 15 lat on mial 24 l i bylo super, ne jestesmy juz razem ale to z moiej winy, poprostu tak wyszlo, ale powracajac do tematu, dziewczyny szybciej sie rozwijaja, chlopaki wolniej wiec zeby para stworzyla zwiazek facet musi byc starszy. Pozdrawiam wszystkich facetow po 20, kturych interesuja nastolatki albo mlodsze. A i nie piszcie ze jak chlopakowi podoba sie nastka to jest pedofilem! Tacy ludzie mnie wku*wiaja! Nara z tego forum jak nie akceptujecie zwiazku starszego faceta z mlodsza dziewczyna.:-):-):-)