Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tasametha21

Zniszczę ten najważniejszy dzień w jej życiu...idę na jej ślub. W białej sukni:D

Polecane posty

Gość Tasametha21

Do tego mam zamiar super się bawić, zarwać jej brata i rozkochać go w sobie a potem rzucić i obśmiać :D

Gość tylko i wylacznieeee
Taaa....jasne.. A teraz pakuj ksiazki i wracaj do gimnazjum

Gość Tasametha21
Może i frustratko, może i będa się głupio patrzeć. Ale ona już szczęśliwa nie będzie :D

Gość Tasametha21
Sikam sobie w oczy czerwonym sprayem a napotkanym ludziom wmawiam że jestem wilkołakiem, poczętym w niewyjaśnionych okolicznościach w sztokholmskim hipermarkecie spożywczym. :classic_cool:

Gość długopis z wkładem
A nie można w białym iść? Byłam na ślubie szefowej, ze 4 kobietki iały białe sukienki i nei były tymi co przy ołtarzu stoją z kwiatami, nie wiem jak się nazywa

Gość kook
na czyj ślub idziej ??

Gość Tasametha21
Wydziergawszy moherowe stringi, z precyzją godną Wita Stwosza, obwiązuję nimi orzecha włoskiego, konstruując w ten sposób 100% naturalna kulkę analną, którą następnie wkładam do ucha i wyjmuję nosem, napawając się smakiem draży kokosowych zanurzonych w polewie gęsiwowej :classic_cool:...

hehe, może będę śpiewała na tym weselu, a wtedy może isć sobie nawet goła, a i tak wszystkie oczy będą zwrócone na mnie :)

tyle halasu o biala kiecke, a idz w niej, co ci szkodzi ;) panna mloda biala suknie powinna uvrac wtedy kiedy jest jeszcze czysta, bo biel to oznaka czystosci, w tych czasach malo ktora wychodzi za maz bedac jeszcze dziewica, wiec tradycja bialej sukni jest gowno warta

Ja pamiętam, że na jednym weselu jedna z kobiet nałożyła długą, białą suknię. Ludzie ją autentycznie mylili z panną młodą :D Nie ma to jak rodzinka :classic_cool:

Lubię gumełe balonełe - nic się nie wydało, ja nie ukrywam tego, że jestem gwiazdą na weselach :) pancerna kołdora- ha ha :D ale jej musiało być głupio :D