Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co to kto to jak to

figurki gipsowe na chrzest

Polecane posty

Gość gogollinka
Po.co komu takie cos? Jak sie chce.podziekowac,to sie daje kartke z osobistym tekstem,a nie.jakies zbieracze kurzu

Gość bycze linka
fajne i tanie

Gość co to kto to jak to
To jest podziękowanie/ pamiątka za przybyci na uroczystośc. Do figurki doczepiany jest dowolny tekst- jak najbardzej osobiste podziękowanie. Nie każdemu musi sie podobac, to oczywiste. Sama dostałam ju zkilka figurek, jako uczstniczka wesela czy chrztu, i nie spotkałam się jeszcze z negatywnym odbiorem innych osób. Ja swoje figurki wrzucam do pamiątkowego pudła, które kiedys mam zamiar zamienic na jakas drewnianą skrzynie.

Gość polrhjgh
a w jakim kolorze możba zrobic aniołki>na zdjęciu masz pokazane w błękicie i w órzowym, inne kolory tez mozna zamówic?

Pomysł sam w sobie nie jest zły, ale ja osobiście nie lubię żadnych tego typu bibelotów :P

U mnie pewnie pętałoby sie to po szufladach, aż w końcu wkurzyłabym się i wywaliła takie coś.

A my daliśmy gościom gipsowe aniołki i bileciki z wierszykiem i podziękowaniami a chrzestnym ramki z fotką małej. Nie wiem co zrobili większość z tymi aniolkami wiem ze jedna osoba zebrala wszystkie od swoich rodziców, rodzenstwa itd i powiesila sobie je na sznurku i na ścianie. Świetnie wyglądają. Uważam ze to mily gest coś dac gościom a nie tylko brać to co oni przyniosą. No i jakaś pamiątka na pewno też. Szczególnie ze taki gipsowy anioełek jest malutki i zawsze można go gdzieś schować czy do pudelka z pamiątkami czy wlaśnie znaleźć mu miejsce na scianie, półce itd.

Gość co to kto to jak to
witam! cieszę sie,ze nie wszystke opinie są negatywne;) ja osobście nie lubie kurzołapów czy bibelowtów,ale takie aniołki czy inne figurki, to głównie pamiatka- fajnie jak sami rodzice wymyślaja np tekst.Ostatnio zamawiała u mnie figurki wychowawczyni dzieci idących do pierwszej komunii św. Każdy dzieciak dostał od niej aniołka, z pięknymi zyczeniami napisanymi specjalnie dla nich. Jeśli ktos robi wystawne przyjęcie, ma na myśli weselne, to moze i bardziej pasuja jakies eleganckie upominki, typu migdały. Sama takie otrzymałam, bardzo efektowane,ale przywiezione z włoch i kosztowne. Plusem figurek jest to,ze są tanie. Ze zwykłego aniołka czy innej figurki można zrobic naprawde fajny prezencik,ale dużo zalezy od samego kupującego i jego inwencji. Co do kolorów, jest możliwośc wykonanania innego (nie wszystkie kolory są możliwe do wykonania, jest to też dodatkowy koszt),ale o to prosze pytac na maila , najlepiej figurkigipsowe@wp.pl lub poprzez allegro.

Gość co to kto to jak to
UPPP

Gość jijijiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
no, ładne ale u mnie juz po slubie i innych okazji nie widze narazie zeby kupic;)