Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sareira

Miesiączka po ciązy kiedy ??

Polecane posty

Czesc Kobietki mam do Was pytanie ;/ Hm... jestem juz 8 tygodni po porodzie naturalnym,a nadal nie mam miesiaczki czy Wy tez tak mialyscie czy cos jest nie tak ?? Prosze o odpowiedz -

Gość fgdfg
ja karmiłam piersią tylko 2 tygodnie i miesiączkę dostałam równo po roku od ostatniej czyli 2 miesiące po porodzie. ale dopiero po 4 m-cach od porodu dostałam taką prawdziwą bo wcześniej to były tylko takie delikatne plamienia.

Gość miszkowata
Karmiłam piersią 6 dni, później mieszanie: mm i pierś, po dwóch tygodniach od porodu tylko mm. Okres dostałam równo po dwóch miesiącach od porodu (sn).

Gość mela1979
Ja karmiłam piersią 17 miesięcy przez 10 nie miałam @, to było cudowne ;-)

ja przestałam karmić niecałe 2 tyg po porodzie z takiego samego względu co ty i okres dostałam 8 tyg po porodzie. teraz juz drugi miesiąc czekam na drugą miesiączkę po tamtej i nie ma :( a w ciąży nie jestem. więc pewnie teraz wszystko bedzie się dłuuuugo regulowało.

Gość xyzzzzzzzzzz
Ja dostałam ok 1,5 m-sca po zakończeniu karmienia piersią

karmiłam piersią ponad 2 lata, miesiączka pierwsza po 9 miesiącach od porodu, ale to była cesarka, nie wiem czy to ma znaczenie

ja nie karmilam piersia bo milam duzo komplikacji poporodowych.1 miesiaczke dostalam 5 tg po porodzie,zauwazylam ze to miesiaczka bo 1-bole brzucha 2-mialam lyzeczkowanie i bardzo slabe krwawienie