Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaskoczona jestem

od kąpieli w soli się tyje??

Polecane posty

Gość zaskoczona jestem

Spotkałam się właśnie z taka opinią, e sól przenika do orgazinmu więc wiąże wodę w ciele. Przyznam, że kiedyś brałam takie kąpiele i rzeczywiście miałam potem takie napuchnięte uda. Czy to przypadek czy może byc w tym jakiś sens??

Gość do autorki..........
jebnij sie debilko....

Gość litoście gdzie ja żyję ???
czy wy ludzie nie macie mózgów ? :-O

Gość paczałka
iii, to chyba powinnaś non stop 24 godziny na dobę siedzieć w takiej wodzie. a poważnie to wiem tylko tyle, że kąpiele w soli mogą wysuszać skórę. z tym tyciem to jakieś fanaberie.

W ogóle nie rozumiem skąd ten pomysł ale dziewczyny nie można tak od razu, bo przeraziłyście dziewczynę. Zalet soli jest mnóstwo a te konkretne mogą sprawić naprawdę wiele dobrego. Sól np z morza martwego: - poprawia cyrkulację krwi - przyspiesza przemianę materii - głęboko nawilża i odżywia - skutecznie łagodzi bóle reumatyczne i artretyczne, bóle pourazowe, napięcie mięśni - likwiduje podrażnienia skóry oraz łagodzi dokuczliwe objawy alergii, egzemy, trądziku i łuszczycy - znakomicie usuwa zmęczenie, relaksuje i uspokaja - regularne kąpiele solankowe wspomagają zabiegi odchudzające, zmniejszają efekt skórki pomarańczowej oraz rozstępy. Jedyny problem to wygospodarowanie czasu na długą kąpiel :) pozdrawiam

Gość mózg jeszcze puchnie
mózg ci nie spuchł czasami autorko?