Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ABORCJA - największe zło

Aborcja to największe zło tego świata

Polecane posty

Wszystko zależy od rodziny. Bo dzieci z wpadki są też kochane, ale i są takie które są nieszczęśliwe. Np małżeństwa rodziców, dla dobra dziecka. Żyją z sobą, ale już się nie kochają. Dziadkowie też różnie patrzą na to. Jedni dziadkowie będą kochać wnuki, inni będą odwracać się plecami. Zależy jaka mentalność, zasady panują w rodzinie.

Gość annonimka
A ja chciałam dobitnie dać tobie do zrozumienia, że ty nie masz żadnego PRAWA DECYDOWAĆ o życiu kobiety i jej stanowiska w sprawie aborcji, bo to JEJ wola i JEJ życie i JEJ sprawa, a tobie nic do tego i każdemu innemu także. Dal mnie to jest wtrącanie się do czyjegoś życia, a życie kobieta ma tylko jedno i nikt nie powinien jej nakazywać, jak ma żyć, bo może sie tym przyczynić do jej nieszczęścia, albo jej przyszłego dziecka!

Gość jestem dziecko z wpadki
SWIETNIE, SKASOWALI MOJE 2 WPISY, nie no suuper,

Gość kasakasssaa
A ja uwazam, ze niektore kobiety sadownie powinno sie przymuszac do aborcji bo za glupie sa zeby miec dzieci

Gość nieoNN
anonimka cyt:To, że dzieci znajduje się na śmietniku, to nie należy tylko potępiać, ale dobitnie zastanowić się, dlaczego tak się dzieje, może to również m.in. dzięki takim, jak wy! Zaraz się posikam ze śmiechu,ja mam brać odpowiedzialność za czyjąś głupotę i nieuctwo?Przeze mnie dzieci na śmietniku?OMG.Tej przewrotnej logiki uczyłaś się chyba na Uniwerystecie Hipokryzji Przecież ja nikomu nie zabraniam aborcji,ja tylko powiedziałam że poza pewnymi wyjątkami jestem jej przeciwniczką.I że ja tego bym nie zrobiła/

Gość annonimka
wytnijcie tego doopka, a potem mój post - właśnie ten.

Gość kasakasssaa
Leca juz 3 strony po jakis poj.... wypisuje ze ma to w d.... na 1 o za downy tu sa na tym kafe

Gość takie ten temat glupi jak jego
autorka ktos jej powiedzial ze aborcja legalna jest okej i sie pod tym podpisuje zrerszta sam tytul co to znaczy najwieksze zlo? a jak ojciec zabija zone, 2 dzieci to jest mniejsze zlo od aborcji ? idiotow nie slucham

Gość etrttyfgrteryhfghf
aborcja jest zła, a jeśli kobieta zajdzie w niechcianą ciążę i nie ma warunków do wychowania dziecka to niech je odda. Tak jak kiedyś kobieta przyszła do lekarza ze swoją córeczką i z drugim dzieckiem "w drodze", mówiła, że nie ma pieniędzy, czy czasu na dwoje dzieci, a lekarz "no, to zabijmy pani córkę". :D Na to samo wychodzi, bo aborcja to zabójstwo ukształtowanego już dziecka, które nic nie jest winne, że przyszło na świat. Gdyby kobiety chcące dokonać aborcji zobaczyły jak się ją wykonuje i jak krok po kroku odrywane są malutkie rączki i nóżki to myślę, że przestałyby mówić, że to jeszcze nie człowiek. Mogłyby zobaczyć, ale nie chcą, lepiej oszukiwać samego siebie, żeby przed samym sobą się w jakiś sposób wybielić i mieć niby-czyste sumienie.

Gość Johnny 7000
Ja uważam, że aborcja to zbrodnia, jednak w niektórych przypadkach jak ratowanie życia matce czy ewentualnie g**** powinna być dopuszczana. Wiele osób pisze, o woli kobiety, ale co z wolą dziecka w brzuchu? Przecież to jest człowiek, chwilowo niezdolny do funkcjonowania, ale jednak człowiek. Z komórki jajowej rozwija się człowiek, ,,usunąć" go na początku oznacza jego śmierć i nie ma człowieka, który byłby gdyby nie doszło do aborcji. Kobiety, które zabijają swoje dzieci to zwykłe zimne potwory niegodne miana człowieka. Nie ma żadnej różnicy między dzieckiem zabitym w łonie matki, a dzieckiem wyrzuconym na śmietnik.

Gość gość
To fakt.jestem zimnym potworem bo usunelam i nie zaluje, nie czuje nic.