Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CoZABrudnyKRAJ

powiem wam coś... dzisiaj byłem w pracy i załamałem się poziomem ludzi

Polecane posty

Gość CoZABrudnyKRAJ

Bez kitu.. dzisiaj byłem w pracy, bo mnie kumpel wkręcił, do takiego magazynu na pare dni aby zarobić.. przenoszenie pudeł na regały itp, męcząca fizyczna robota.. ale nie o tym chciałem mówić byłem załamany jak widziałem tych ludzi, którzy tam pracują... same wsioki z okolicznych wsi (robota 30km pod wrocławiem i ja z kumplem byliśmy chyba jedyni z miasta... wszystkie inne auta na parkingu to jakieś wsie spod wrocławia, zresztą nie trzeba było patrzeć na rejestracje, wystarczyło spojrzeć na tych ludzi, którzy tam pracują.. ) średnia wieku tak hmm 20-30, i kurwa każdy brzydal, śmierdziel, brudas, wszyscy byli mniej więcej 170cm wzrostu, no dosłownie załamka jakbym miał w takim kołchozie robić na stałe to bym się jak Boga kocham ZAŁAMAŁ... i nie chodzi o to, że ta robota jest ciężka tylko o tych ludzi z którymi miałbym przebywać.. no brudasy brzydale i śmierdziele a przede wszystkim wieśniaki, nie dało się słowa zamienić z nimi, nawet ciężko ich się rozumie jak gadają... bo brzmi to conajmniej jakbym rozmawiał z jakimś zaprawionym w lata kaszubem- tak ich moge opisać

Gość Pleban dobrodziej
każdy z nich niesie swoją historię... podrzuciłem wczoraj do roboty sąsiada lat 65, alkoholizm i parkinson, zyje z minimalnej emerytury więc bieda az piszczy ale równy i prawy chłop z niego mimo wszystko, a tyle dowcipów ile opowiadał przez całą drogę to ja chyba w zyciu nie słyszałem

Gość goska287
takich jest 90% polskich facetow, wiec nie ma co sie dziwic:)

Gość CoZABrudnyKRAJ
Goska.. nie przesadzaj :O ja jestem z Wrocławia i centralnie nie spotykam takich ludzi.. a codziennie gdzies wychodze "na miasto" no nie ma nigdzie takiego poziomu ludzi jak w takich kołchozach, w magazynach itp gdzieś pod miastem, gdzie zazwyczaj pracują wsioki z okolicznych wsi... no kurwa autentycznie załamka brudni, śmierdzący, brzydcy jak ja pierdole... głąby, no po prostu ogień! jednak warto się uczyć.. jakby mi przyszło pracować cały czas w takich warunkach jako parobek z takim plebsem to nic tylko lina na szyje

Gość ksss
a ty cioto jestes z miasta?? zaloze sie ze gnijesz w bezrobociu!!! wielki pan sie odezwal wez do lustra popatrz ci ludzie uczciwie pracuja a ty mowisz o nich jak o smieciach!!! karykaturo!!!!!!!!!!!!!!!11

Gość zaczarowany olowek1000
hrabia sie odezwal:o co za kretyn

Gość CoZABrudnyKRAJ
kss.. morda śmieciu, pewnie jesteś na tym samym poziomie? no sorry ale osrywam ludzi, którzy śmierdzą, są brudni, mają obrzydliwe ryje a ich mowa przypomina "eee yy y uuu ee yy y eemmm yyy kurrwwaa eeyyy" tak jestem z miasta.... i patrząc na takich ludzi to jestem z tego dumny i nie zamienił bym siebie na nich za nic

Gość ksss
a TY zapewne jesteś w tych 90%

Gość amber rain
Wiesz, ci ludzie sobie życia nie wybierali...więc nie oceniaj ich tak łatwo.

Gość ksss
pewnie smierdzisz troche mniej od nich skoro czujesz!!!!

Gość a ja cie rozumiem
pracowałem kiedyś przez miesiąć na produkcji "na taśmie" i też byłem załamany poziomem jaki prezentowali ludzie z którymi robiłem.. tyle, że to było w mieście, więc większość to byli faceci-alkoholicy, zniszczeni życiem i tanią robotą w wieku 50lat, którzy odjebali swoje 8h, zjedli bułki z tanim pasztetem a po robocie odrazu szli na piwo, to nie jest miejsce dla ludzi ambitnych z jakimś poziomem życiowym

Gość ksss
zresztą co głupiemu po rozumie jak i tak go nie ma

Gość ksss
a ja cie rozumiem... odpowiedziałes wlasnie na jego temat trafił tam gdzie jego poziom

Gość COZaBrudnyKRAJ
/// Wiesz, ci ludzie sobie życia nie wybierali...więc nie oceniaj ich tak łatwo. /// a co tu niby jest do wybierania? znam mnóstwo ludzi, którzy wybijali się z wsi, jechali studiować do dużych miast, kończyli uczelnie, przeprowadzali się do miasta i żyli na dobrym poziomie to że jeden z drugim jest głąbem, chla co chwila i jedyne co może robić to jako parobek w magazynie to raczej ich wybór, więc nie pierdol... wystarczy się przejść do każdego akademiku w większym mieście, 95% ludzi tam to ludzie z wsi i jakoś każdy z nich trzyma jakiś poziom, potrafi się wysłowić, nie śmierdzi i nie jest brudny

Gość amber rain
Twoje słownictwo też pozostawia wiele do życzenia. "wystarczy się przejść do każdego akademiku w większym mieście, 95% ludzi tam to ludzie z wsi i jakoś każdy z nich trzyma jakiś poziom, potrafi się wysłowić, nie śmierdzi i nie jest brudny " Oj... powiedziałabym, że wręcz przeciwnie :)

Gość ksss
czyli cioto jestes parobkiem skoro tam trafiles hahaha

Gość ksss
bo to analfabeta jest pewnie tylko podstwówke skonczyl ahahaha

Gość COZaBrudnyKRAJ
ja tam trafiłem na 5 dni lamusie, to nie jest mój szczyt ambicji.. kss, ewidnetnie prezentujesz ten sam poziom, oj boli cie to gnoju :D

Gość ksss
wiesz dla mnie jesteś ciota i już, ja pracuje w dużej szanowanej firmie mam wyższe wykształcenie i nie przenosze pudeł z miejsca na miejsce jak Ty!!!

Gość ksss
Twoim szczytem ambicji jest gnicie w bezrobociu hahahah

Gość COZaBrudnyKRAJ
hahaha, czy ty myslisz, ze jestem tak samo tępy jak te brudasy z tej hali? chłopie... jeśli ty masz wyższe wykształcenie i pracujesz w szanowanej firmie na dobrym stanowisku to ja jestem prezesem banku narodowego, skoncz frajerze ps. coś mi lamusie od analfabety lecisz? dawaj jeden błąd chociaz...

Gość ksss
dobrze,że się trafileś z głupim tematem, bo mam mega satysfakcję,że mogę takiego leszcza jak Ty zbesztać

Gość ksss
ehh... idź już

Gość COZaBrudnyKRAJ
jesteś dla mnie szczochem...rzucic ci 10zł brudzie?