Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyprawka na allegro.

wyprawka na allegro. poproszę o linki do sprawdzonych i niedrogich sprzedawców

Polecane posty

z góry dziękuję!:)

Gość a może to pomoże
Nie chce Ci się szukać i czekasz aż ktoś Cię wyręczy....

Rodzyneczki- raczej niedrogi, i Zielony Kuferek- bardzo sprawdzony, ale ceny normalne. A z jakiego miasta jesteś? Ja kupuję w sklepie http://www.myszka-sklep.pl/ tylko stacjonarnym, sprzedają też wysyłkowo, miała babka też konto na Allegro ale nie wiem czy dalej prowadzi, mają niezłe ceny, zwłaszcza promocyjne.

już się znalazły uszczypliwości. nie chodzi o to, że mi się nie chce szukać, bo wystarczy wpisać przedmiot, zaznaczyć, że cena ma być od najniższej i już się rozpocznie szukanie, ale warto spytać na kafeterii innych mam o sprawdzonych sprzedawców, którzy dostarczają na czas, dobrze pakują paczki i warto u nich ogólnie kupować... historynko, dzięki! jestem z niewielkiego miasta z kujawsko-pomorskiego...mamy tu jeden taki wielki sklep,, gdzie można skompletować wyprawkę, ale są tam spore narzuty, a poza tym jestem ciężarną leżącą, więc siłą rzeczy muszę polegać na internecie:)

ja kupowałam w babyboom1 i Sklep-myszka naszukałam się, że hoho...:)

Gość mama niezdecydowana
sklep myszka, babyboom, wasal (jakis numerek dalej ma ale nie pamietam jaki) Myszka nie cieszy sie dobra opinia ale w sumie ja sie nie zawiodlam, babyboom szybko i profesjonalnie ale jakosc poscieli pozostawia wiele do zyczenia

dzięki Wam serdeczne...jeśli chodzi o pościel, to pewnie kupię razem z łóżeczkiem i materacem w zestawie, a resztę chcę skompletować w jednym sklepie...wózek,fotelik,sporo ciuszków już mam, więc pozostają takie drobniejsze rzeczy, ale wiadomo, że będzie ich duuużo:)

daj spokoj stare lumpy po czyims dzieciarze bedziesz kupowala, zamiast nowiutkie, swiezutkie, czysciutkie, a nie poplamione ulewaniem i kupami

u mnie myszka i babyboom sprawdziły się w 100%, a dużo kupiłam :) myszka z krakowa - tam mają stacjonarny

beatka, a gdzie ja napisałam, że kupuję stare poplamione lumpy?:) chyba pytam o sklepy, więc wyprawkę robię nową nie?:)

taaa a na alegro to wystawiaja nowe, a sprzedaja stare lumpy poplamione i rzekomo nieuzywane takie te mamuski sa walniete

Beatka a co ci do tego nawet jak ktoś by miał kupować użuwane?? Kupuje takie ubranka wiecej niz połowa kobiet i jeszcze jakoś żadne dziecko od tego nie umarło. Ja dla swojego już mam wyprawkę chociaż się nie poczeło jeszcze. Mam od koleżanek i od szwagierki od 0-18msc. I są to ubranka nie sprane nie podziurawione ani poszarpane. Normalne i część z metkami bo dzieciaki zanim założyły to powyrastały. Jakbym nie dostała żadnych ciuszków to kupowałabym w ciucholandzie. Sorryy 30 zł za bluzeczke w 5 10 15 która bedzie dobra 2 misiące. A i to nie wiadomo.

Gość yyyyy6yyyyyyyyyyyyyy
taaaa beatka s-k moze gdybys wystawila leb z tej zapizdzialej obory to czytalabys ze zrozumieniem:-)

o, temat się rozwinął ciekawie:p hehe...a dziewczyny, korzystając z okazji, może macie jakaś listę wyprawkową w miarę krótką i sensowną? wiem, że tego jest mnóstwo w necie, ale laski piszą takie litanie, że połowy z tych rzeczy nie użyję i zanim to w ogóle się przeczyta mija godzina:p będę bardzo wdzięczna za pomoc:)

:D Beatka n za dużo pieniędzy widocznie . Małe dziecko nie rozumie czy ma używane body czy nie. Ważna jest dla niego bliskość rodziców ciepło i kochający dom. Nowe drogie ubranka to niespełnione marzenia rodziców. A dodam że ubranka właśnie w takim 5 10 15 czy reserved kids po jednym praniu wygladają nie za ciekawie a te z ciucholandu np Next albo George albo Gap prawie jak nowe. Nie macie na co wydawać?? Załóżcie lokate waszemu dziecku napewno w przyszłości za 10-15 lat bardziej sie uczieszy niż z reklamówki body dolce i gabbana w rozmiarze 50-80

dzięki leal... coś tam może sensownego znajdę:D pozdrawiam wszystkie mamy, które z sensem się wypowiadaly!

Gość moja rada łózka nie kupuj
w zestawie z posciela materacem. przewaznie daja tam materac gryka kokos lub badziewne łózko, a całosc i tak wychodzi niewiele taniej niz osobno. ja kupiłam łózeczko bukowe - solidniejsze i trwalsze niz sosnowe ( a w takich zestawach sa praktycznie tylko sosonowe), przede wszystkim dobrej jakosc materac - nie gryka kokos bo moga uczulać i pleśniec! no i posciel to juz komplet mozesz sobie zamówic jakis lepszy, z lepszej jakosci materiału.

a jaki w takim razie materac? dzięki za rady...mogę również kupić osobno, bo nie chcę tych baldachimów itp, chcę tylko łóżko,materac,ochraniacze i pościel z wypełnieniem