Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffsaadgsag

Co byście zrobili jakbyście mieli syna geja?????

Polecane posty

Gość ffsaadgsag

Co byście zrobili jakbyście mieli syna geja????? Syna geja??? Ja jako mężczyzna potrafie wszystko zrozumiec. Syna dziecioroba, kryminaliste, córke prostytutke, panne z dzieckiem, lesbijke ale syna geja bym nigdy nie zaakceptował.

Gość gtggfgf
Wolalabym miec syna geja, niz syna jako księdza czy corke zakonnice, zdecydowanie wolalabym aby juz byl tym gejem.Jestem tolerancyjna.Mam kuzyna geja i przyjaciela takze geja

Gość qwwqrrtty11
co bym zrobiła? a co miałabym niby robić?! nic. ja nie widzę problemu. za to nie chciałabym mieć do czynienia z kimś takim jak ty. jak najdalej od ptasich móżdżków.. głupota, to jest dopiero tragedia, a orientacja seksualna ma drugorzędne znaczenie.

gtggfgf ------> Gdybyś była tolerancyjna to byś zaakceptowała również w rodzinie księdza czy zakonnicę :o :P A co do pytania. Co mogłabym zrobić ? NIC. Zresztą inaczej się pewnie myśli kiedy nas nie dotyka "inność"

Gość bnvnv
ja tez bym nic nie zrobila, jestem pewna ze ojciec moich dzieci tez by nic nie zrobil, jestesmy bardzo tolerancyjni, nie wazne kim sa nasze dzieci ,to sa nasze dzieci i zawsze tak samo bedziemy je kochac