Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chlopaczek5565

zawsze w oko wpadają mi dziecinne dziewczyny

Polecane posty

Gość chlopaczek5565

teraz mam urwanie glowy z taką jedną: gra w gierki typu " ja olewam ciebie, wiec zacznij za mną biegac", po jakims czasie przestala mysle moze zacznie sie normalnie zachowywac i jakos to pojdzie - bo wiem ze sie jej podobam - a tu kloc: na impreze przyszla ze swoim "misiem", takim wpatrzonym w nią jak w obrazek i siedziala z nim, no to ja spedzalem czas rozmawiając z koleżanką, na co ona porzucia "chlopaka" i starala sie zwrocic na siebie moje uwage usilnie :O no przedszkole normalnie da sie jakos "wyprostowac" taka dziewczyne, zeby zaczela normalnie pokazywac czego chce czy dac sobie spokoj na dobre? ona zna moje intencje, z tym ze ja nie biegam za nią jak piesek, bo bedzie jeszcze gorzej

Ona nie musi być zainteresowana TOBĄ, tylko lubi mieć adoratorów. Może ona z tego wyrośnie, ale czemu się nią interesujesz? Bo jest niedostępna?

Gość chlopaczek5565
krwawa wilczyca - dobre pytanie, chyba cos w tym jest, tak samo jak kobiety ciągnie do niedostepnych facetow tak i nas do takowych kobiet ;) moze tak i to wygląda ze lubi miec adoratorów, spedzalismy juz fajnie czas i myslalem ze cos z tego będzie, ale moze ona tak kręci z kilkoma naraz zeby potem za nią biegali? jutro znowu bede na imprezie na ktorej ona bedzie i wiasnie nie wiem jak sie zachowac wobec niej - chlodno czy normalnie. nie chce sie bawic w gierki z jednej strony ale z drugiej tez nie chce z siebie zrobic jakiegos chlopaka na uslugi, a ja uczuciowy typ jestem i latwo sie zakochuję

W odwrotnej sytuacji ja bym sobie odpuściła. Choćby dlatego, że można twierdzić, iż ma chłopaka. Zajętych nie tykam. A jeśli nie ma i tak na tę dziecinadę szkoda czasu. Właśnie podejrzewam, że bardziej Cię urzekła tym, że nie możesz "jej mieć" niż swoją osobą. Ale rób jak chcesz.

Gość chlopaczek5565
też zajętych nie tykam ale wiem ze nie ma chlopaka ( aczkolwiek pol roku temu zakonczyla 5 letni związek to moze chce sobie teraz odbic jakos ) tez sie sklaniam ku temu bo dac sobie z nią spokoj, dzieki za uwagi 🖐️