Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Odżi

Okrutny charakter

Polecane posty

Gość Odżi

Hej! Nie znam sie zbytnio na psychologii, dlatego zarejestrowałam się na tym forum - żeby ktoś kto ma o tym pojęcie mi pomógł. Nie wiem może przesadzam ale zauważyłam u siebie potworną cechę, z którą nie potrafie walczyć. To tak... jestem z natury bardzo uległa względem ludzi o dominującym charakterze, wręcz zero asertywności, ale znajdują się tez ludzie, którzy mnie nie wykorzystują przez co udaje nam się zbudować bliższe więzi. No i kiedy już jesteśmy zaprzyjaźnieni to uzależniam od siebie taką osobę, w sensie zaczyna jej bardzo na mnie zalezeć itd. A kiedy już tak jest to wynajduje sobie byle jaki powód i znęcam się psychicznie nad tym kims aż po prostu mi przejdzie na chwile i potem znowu. Wg mnie po takich akcjach jak czasem robie to powinnam być usunięta z listy znajomych i wgl, ale tym ludziom za bardzo na mnie zależy. Na dodatek takie tortury psychiczne sprawiają mi przyjemność ;x PS 1: Bez komentarzy typu ogarnij się bo widać masz prawdziwych przyjaciół ale na nich nie zaslugujesz.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować