Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PatiNowak

Pomocy !!!!!

Polecane posty

mam 160 waze 68kg pomozcie co mam zrobic ;( chce schudnac do 55 kg nie mam motywacji diet a jak patrze w lutro to plakac mi sie chce mam grube uda i brzuch..; (( mam rozregolowany organizm tymi dietami;( ciegle jestem na diecie potem robie sobie przerwe i ponownie tyje a wszystko przez to ze kiedys schudlam na dukanie nie zrobilam fazy koncowej i wazylam potem 6 kg wiecej niz przed dieta od tamtej pory wogle nie moge sobie ze soba poradzic ;(( chce szybko schudnac a jak schudne bede wszystko robila zeby ta wage utrzymac ;( tylko jak stracic te cholerne kilogramy ;(

Gość ertykjg
por que????

Gość poiuygtfhjfwuakl\
Mialam podobnie Ale od pazdziernika z 67 spadło na 60 a nawet 59 Nie staraj sie zrzucic zbyt szybko bo to nic nie da

Gość oiuytrf
i grubasek nam zniknał

Gość oiuytrf
fakaj sie moze schudniesz

od pazdziernika do tego czasu 7 kg ? ja bym tyle czasu nie wytrzymala. 7kg chcialabym w miesiac zgubic.

oiuytrf - jak ci sie nudzi to sobie konia zwal a nie jakies glupoty na forach piszesz nie wiem po co . ja pisze zeby sie doradzic ale nie takich tempakow jak ty.

Gość poiuygtfhjfwuakl\
Schudniesz w miesiac a w ciagu nastepnego przytyjesz 14 tak niestety jest powodzenia:)

Gość pim pam pam
cardio + siłowe cwiczenia + dieta