Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yuyip6767

czy osoba nie znająca się na ksiegowości może wystawiać faktury?

Polecane posty

Gość yuyip6767

osoba po studiach, np. po matematyce ale kompletnie nieznająca się na podatkach, ksiegowosci; czy taka osoba moze latwo nauczyc sie wystawiania faktur i czy znajdzie prace????

Gość Emmett Fitz-Hume
W aptece? :D Nawet hudraulik potrafi wystawić fakturę :) Co prawda z błedami ortograficznymi ale potrafi, mam taką :)

Gość yuyip6767
ale zeby wystawic fakture to trzeba znac obsluge tych programow

Gość Emmett Fitz-Hume
Obsługa "tych programów" jest prostsza ao obsługi kafeterii ;) Poza tym faktury można też wystawiać ręcznie, na drukach z drukarni ;)

Gość yuyip6767
aha, dzieki. a wiesz moze ile moze kosztowac godzina nauki takiego programu u jakiejs ksiegowej? chodzi mi o program faktury-biuro kommp

Gość Emmett Fitz-Hume
U księgowej? :) Sama się nauczysz. Co to za program (nazwa)?

Gość rabatka
To chyba oczywiste. Tylko należy wybrać proste oprogramowanie. Polecam szybkafaktura.pl. Intuicyjny interfejs, dostępność z każdego miejsca i niska cena za korzystanie.

Gość kobieta cafeee
oczywiście że tak, ja wystawiałam i podpisywałam faktury po krótkim szkoleniu przez pracodawcę

Gość rabatka
Ale to raczej szkolenie z obsługi programu i innych prostych czynności niż księgowości jako takiej.

Gość gość
Moim zdaniem na uwagę zasługuje program księgowy Super Księga Podatkowa (SKP). Znajdziesz go na stronie www.ksiegapodatkowa.pl. Dla małej firmy idealna jest wersja SKP Biuro. Pozwala ona prowadzić księgę przychodów i rozchodów, ryczałt ewidencjonowany. Jest największym plusem są doskonałe możliwości konfiguracji.

Gość pralinka85
Ja nie jestem księgową, prowadzę swoją firmę i wszystkie faktury wystawiam sobie w programie w BizIn http://www.bizin.pl/ - jest intuicyjny, więc nie będziecie miały problemów z jego obsługą :)

Gość Marlena

z wystawianiem faktur nie ma problemow, przeciez to nie ksiegowosc. Do tego sa programy pomocne przy wystawianiu.. to jest tylko pare elementow danych. Wez sprawdz sobie www.systim.pl do wystawiania faktur, jest bardzo prosty