Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mrsladyyy

chłopacyy pytanko

Polecane posty

Gość mrsladyyy

macie mega branie u dziewczyn i jedną przeciętną byście wybrali, pocałowali i wgl, a ona by wam dała kosza, ale powiedziała,że chce,żeby było tak jak dawniej? patrząc też na to,że jest to dziewczyna z klasy, jedna z 26 dziewczyn na 2 chłopaków ?

Gość john rambooo
a ta dziewczyna połyka czy wypluwa ?

Gość john rambooo
jak połyka to ją biore .

Gość mnbvcxzsdfg
Napisz chłopcy to odpowiemy.

Gość mrsladyyy
serio pytam. i temu chłopakowi się podobało i chciał związku.. a gdy dostał kosza zaczął ją taktować jak trędowatą, nawet jak szukała kontaktu, to olewał ..

Gość mrsladyyy
CHŁOPCYYYY !

Gość naevcj
Hehe ,gimsraki to dopiero mają problemy !!!!!!!!!!

Gość mnbvcxzsdfg
To po co daje kosza bez zastanowienia ?

Gość mrsladyyy
żadne 'gimsraki', po prostu coś się wymkło spod kontroli, przyjaźń która między nami była się nagle skończyła . tęsknie za nim,szukałam kontaktu, ale on mnie olewa. dlatego pytam, jakbyście się zachowywali, gdyby była taka sytuacja .

Gość mnbvcxzsdfg
Przerabiałem to lata temu. Nie wchodzę da razy do tej samej rzeki.

Gość co mamy ci poradzic
chyba zapomnialas zadac pytanie :O i w ogole strasznie chaotycznie piszesz :O

Gość mrsladyyy
nie bez zastanowienia, bo nie chciałam Go jako chłopaka, tylko przyjaciela. a on się posunął za daleko, nie mogłam z nim być. teraz pisze do moim koleżanek i gnoi mnie . tzn nie wprost, ale jak o mnie pytają, to mówi,że się cieszy,że tak się stało,że mu od razu ulżyło i wgl . a jak mu to powiedziałam, to widziałam,że głupio mu się zrobiło i smutno . a chłopak, jak dostanie kosza raczej się nie cieszy ..

Gość ????
hehehe czego nie wiesz, czego nie rozumiesz ? jestes glupia, glucha, masz dauna ? skoro dostal kosza, to przekaz byl jasny I czytelny. Przyczyna-skutek. Udezasz w stol, odzywaja sie nozyce. Nie odwrotnie. Tera rozumisz ?

Gość mrsladyyy
wiem, rozumiem sytuacje. ale to się stało 2 miesiące temu, a on dalej się zachowuje, jakby mnie nie znał, próbowałam z nim rozmawiać, ale bez skutku, zlewa mnie . wiem, że głupio się może czuć w tej sytuacji, naprawde to rozumiem, ale chcę, żeby znów było jak dawniej, żebyśmy o tym zapomnieli ..

Gość Lemoniadowy
Ja z racji wieku i doświadczenia mogę Ci powiedzieć tak. Całowanie sie z kumplem to nic wielkiego. Nie raz Ci się to zdarzy i możliwe, że posuniesz się którymś razem dalej.Nie zachowujcie się jak spłoszone nawzajem dzieciaki. Pogadajcie ze sobą typu " fajnie całujesz mam nadzieje, że takie coś nie zepsuje naszych relacji". Jak chcesz, żeby coś dalej z tego było to juz sama musisz zdecydować i więcej w relację z nim zainwestować czasu...

Gość mrsladyyy
może i pomyślicie,że jestem jakaś głupia.. ale zawsze Go traktowałam jako przyjaciela. i wiem,że ta sytuacja wszystko spieprzyła . i że mu kosza dałam to już koniec . ale chcę jakoś spróbować od początku zbudować naszą przyjaźń. tęsknię za nim strasznie .

Gość mrsladyyy
ale on mnie unika. przytula inne dziewczyny przy mnie itp. nie wiem,czy specjalnie to robi,czy coo . nawet mi 'cześć' nie odpowie. a jak próbuję z nim gadać i np stoi ktoś koło mnie, to on na moje pytanie odpowiada tej osobie . zlewa mnie na każdym kroku, a czasem na lekcji łapie go ,że się patrzy,ale szybko się odwraca, tyle z jego strony co do mnie ..

Gość Lemoniadowy
Ech co Ci mam powiedzieć. Chłopak ma przerąbane...sklasyfikowałaś go jako "just friends" a on chciał czegoś więcej. To tacy jak on muszą wysłuchiwać od takich jak Ty porad seksualnych dot. innych facetów, a taki przyjaciel z żalu potem zaciska zęby. W sumie to jego wina, że dał się wpakować w przyjaźń a nie sięgnął po trofeum..No ale frustracja jego z czasem minie...weź pod uwagę, że jego EGO trochę oberwało :-/

Gość mrsladyyy
tak , wiem ..jeszcze jestem pierwsza dziewczyna w szkole, która mu dała kosza. ale w sumie moja wina też w tym jest, mogłam się z nim nie całować .. ale on nie dał mi odejść, a w pysk mu nie chciałam przywalić, bo wiedziałam,że to by był definitywny koniec naszej znajomości. wgl w szoku byłam strasznym wtedy i samo jakoś tak wyszło. pare razy może się odezwał, ale to było coś typu 'ktoś się tam o coś pyta' albo 'co było na zad?' egh .. a od tygodnia teraz jest już naprawdę źle .. :(

Gość armin van gogh
nie chciałas z nim to czego oczekujesz? ja pierdole :d