Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ty to jesteś 2012

MAM WSZYSTKO ...

Polecane posty

Topik na który zaglądałam czasami założycielka zgłosiła do usunięcia- szkoda... Wracając do tematu-wydaje się że mam wszystko za co można zapłacić kartą bankomatową (oczywiście w granicach rozsądku nie mam na myśli jakiś wydumanych zachcianek) niestety tego co bezcenne nie posiadam i nigdy mieć nie będę. Może czasem ktoś tutaj zajrzy i przez jakiś czas nikt nie zgłosi do usunięcia... Wiem to okropne tak myśleć kiedy wokól jest tyle nieszczęść-ktoś jest bezrobotny,bezdomny,zmaga się ze śmiertelną chorobą,toczą się wojny,ludzie głodują,są przesladowani,torturowani....Tak myślę o tym i wspólczuję (EMPATIA to moje drugie imię) ale chcę wiedzieć dlaczego ja ?...całe życie jestem sama...jakby z boku ciągły widz...Bez rodziców miłości,wsparcia,wzorców....Ten ból nie mija a teraz jako dorosła osoba widzę że życie boli coraz bardziej-ludzie się poznają,zakochują w sobie,zakładają rodziny,rodzą się dzieci... Dziś mam Urodziny-podobno nic na świeci nie jest przypadkowe.Może oprócz "wpadki" która mimo wszystko przeżyła i wierzy w szczęśliwe zakończenia.Chociaż wie że jej to nie dotyczy.

Sukcesem też jest to że nie ma obraźliwych wpisów :) i nie zostałam usunięta. Może nie jestem Kasią Tusk :):):):) ale postanowilam sobie trochę popisać-może jak się "wypiszę"będzie lżej... Ciągle pytam "dlaczego" ktoś mi powiedział że źle stawiam pytanie i nie usłyszę odpowiedzi-zobaczymy.... Chciałabym wiedzieć kiedy przestanie mi sprawiać ból wiosenny błękit nieba i pączująca przyroda- wszystko budzi się do życia a ja ciągle w tym samym miejscu...jak omszały kamień relikt pradawnych czasów marzący o rycerzach na białych koniach.Wspólczesnie też się zdarzają rycerze z zakutym łbem (przepraszam za porównanie)dobrze że już jestem na tyle dorosła że mogę udawać że te uwagi, ironiczne spojrzenia i pełen politowania wzrok mnie już nie bolą.A łzy w domu same płyną kap kap kap

@ do_celu - ależ ja nie jestem pesymistką ! :) Mam w sobie tyle radości i nadzei.Wierzę nadal w miłość na całe życie (moim marzeniem jest 50-cio lecie ślubu :) ) pomimo tego że teraz takie modne jest "piąty mąż trzecia żona"....