Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PodstępnyTyp

Podstęp... ? Dobry sposób na pierwszy raz ?

Polecane posty

Gość PodstępnyTyp

Witam;) wpadłem na pewien pomysł . Otóż chciałbym przeżyć swój pierwszy raz i do tego chcę posłużyć podstępem w pewnym stopniu. Mam dziewczynę która nie chce jeszcze seksu więc zamierzam zwiększyć jej tylko chęci:) tak naprawdę to jej się chce tylko czeka na odpowiedni moment. A więc zacznę od tego jak to ma wyglądać . Niedługo idę na wesele do kolegi i dostałem zaproszenie z osobą towarzyszącą. Mam zamiar to wykorzystać . Ale jak ;) już mówię . Pojadę po dziewczynę , następnie pójdziemy na to wesele tam troszkę ją spije ale nie tak bardzo :p i gdy przyjedziemy do domu zaproponuje jej drinka . No właśnie ale jakiego ? Przygotuje to wcześniej dodając do wina jakiś afrodyzjak który spowoduje u niej większą chęć na seks . Tak żeby sama się na mnie rzuciła i żeby nie wyszło na to że się do niej dobierałem :) i bd po wszystkim :p Co o tym myślicie ? Możecie mi wskazać argumenty za i przeciw ? . :)

jesteś chory , to jest Twoja dziewczyna uszanuj jej zdanie ,ze chce poczekać z tym - widać jest jakaś normalna i nie pcha się od razu facetowi do łóżka. Zna swoją wartość. Ty jesteś jak większość facetów którzy tylko o tym myślą idź do burdelu lepiej !! i zostaw tą biedną dziewczyne. Później sie dziwicie ,ze my lecimy na facetów z kasą , jak naprawde trudno jest poznać i znaleźć tego normalnego faceta. Żal mi Ciebie..

Gość fotel
podziwiam przebiegłość i chytrość.

Gość super pomysł sam tak
zaliczam laski :classic_cool: