Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mleczko do kawy

Vichy dermablend ?? pytanie

Polecane posty

Witam. Może były już podobne pytania ale to jest bardzo ważne, mam piegi skórę która świeci się w strefie T pod oczami mam troszke sińce, a mam impreze bardzo wazna na ktorej mam dobrze wyglądać. i Make up musi się dlugo trzymać. Co myślicie o Vichy Dermablend ?? uzywanie a moze uzywałyście?? czy to strata pieniędzy ?? musze coś dobrego kupić a wyczytałam ,ze niby ok jest ??? doradźcie proszę

Gość idz do apteki popros
o tester i wyprobuj,kazda skora jest inna i inaczej reaguje a najelpiej umalowac sie u kosmetyczki masz pewnosc ze zrobi to super( przed impreza wazna)

w aptece nagadaj ze masz cere wrazliwa,sklonna do uczulen i chcesz tester bo te krowy nie chca dawac testerow i sobie biora,a do kosmetyczki warto zaplacisz ale zrobie ci extra makijaz ze wszyscy padna

za tester się nic nie płaci?? bo czytałam na forum kiedyś ,ze jakaś dziewczyna zapłaciła 10 zł;/ ale może tak napisałam albo jej wcisnęli ,ze niby za to się płaci... tak pójde i poproszę o tester i sie umówie do kosmetyczki i dziękuje za radę;)

Gość ksjdksajd
jezeli ma to byc makijaz na wazna impreze to idz do kosmetyczki ! vichy dermablend to podklad bardzo mocno kryjacy, nie nauczysz sie go nakladac od razu, na poaczatku bedzziesz robic sobie maske na twarzy, uzywalam go i powiem ci ze jest chyba najciezszym podkladem jaki mozesz kupic, dobry na blizny. z tego co opisujesz nie masz niczego takiego na buzi wiec mysle ze nawet zwykly drogeryjny podklad dalby rade. jesli nie masz doswiadczenia to kosmetyczka. a piegi sa fajne i modne ostatnio wiec niekoniecznie musisz je ukrywac :)

jasne ze sie nie placi,po to sa testery ma ci dac za darmo,jakby ci kazali placic natychmiast do kierownika apteki i mow ze zglosisz firmie vichy ze sprzedaja testery!!!oczywiscie dotyczy to nie tylko firmy vichy