Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

faceci piszący na tym forum

Polecane posty

Siedzimy w tym razem mówisz?? :D W którym pokoju w sanatorium jesteś?? Odwiedziłbym Ciebie gdyby nie to że mi dali taki dziwny pluszowy pokój bez klamek i na spacer nawet wyjść nie mogę :( Może Ty mnie odwiedź :D Chyba że w tym sanatorium każdy apartament taki mają :(

Gość no to dobrały sie dwie ofermy
życiowe :)

Kafeteria nie jest taka zla wcale wrecz odwrotnie mi sie podoba pamietam ze kiedy wpisywalem w gooogle jakies hasla szukalem info o czyms , takim potocznym jeyzkiem to przewaznie odpowiedzi wyskakiwaly z Kafe :D i tak tu juz zagladam przy okazji w wolnych chwilach ... dobrze czy zle jestem facetem i dobrze mi stym

Gość do autorki,,,,,
przedstawiasz typ frustratki, nieudacznicy zyciowej, lecz sie idiotko.

Gość Joa----nnnna
fiku-miku ty naprawde jestes jakas uposledzona, nawet nie potrafisz sklecic zdania poprawnie, ba wyrazu.xd

no to dobrały sie dwie ofermy życiowe Zazdrościsz że Ciebie na te sanatorium nie stać?? :D

Gość Trent Easton
Faceci piszący na tym forum to takie oryginalne typy, których wy kobiety w rzeczywistości nie dostrzegacie. Dobrze się potrafimy maskować. Taki ktoś może być Twoim wujkiem, bratem, ojcem - ale tego się nigdy nie dowiesz, kim jest w rzeczywistości.