Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaajaa

wawa zycie

Polecane posty

Gość jaajaa

witam :D otoz mam problem. Chcem wyjechac do Wawy wynajac jakis pokoj miezkanie ale z kims znajomym a poki co nie znam nikogo kto moglby wyjechac i chcial razem ze mna. Otoz pochodze z mazur i mam dziwna sytuacje rodzinna. Szukam pracy ale tu jest mega tragedia nawet stazu nie dali mi bo nie ma... mam 22 lata w domu mieszkac wlasnie zbyt nie moge bo matka kiedy jej sie chce mowi wypierd... dlatego chcem wyjechac nie wazne czy to wawa czy Ełk czy Olsztyn i tak musze gdziekolwiek bym nie pijechala wynajac mieszkanie i znalezc prace... dlatego wybieram wawe bo tam wiem ze jest wele ofert do sklepow spozywczych itd na poczatek wystarczy w sumie. Powiedzcie mi ile musze miec kasy na poczatek by sie odnalezc i znalezc prace i zyc do tego czasu. Chcem wyjechac okolo lipca. Pomozcie powiedzcie jak tam sytuacja stoi z wynajmem lokum i praca ile musze miec by przezyc. 1500 mam juz odlozone ale to chyba stanowczo za malo.

Gość lkjhfdsa
Życie w wawie jest niestety bardzo drogie.

Gość w elku
tez nie ma pracy

Gość jaajaa
no wlasnie elk gizycko ie ma nic a nic pracy dlatego trzeba do wiekszego miasta. sprawdzalam ceny najmu juz ale ja nie znam waway nie wiem gdzie jaka ulica i czy to juz mocne obrzeza czy dobry dojazd do centrum. Pytalam znachorow tych co tam juz sie zaklimatyzowali lub sa tu moze osoby ktore wybieraja sie tam na studia w tym roku??