Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewks

Za bardzo się wkurzam:(

Polecane posty

Jak sobie radzicie ze stresem? Mnie to juz tak denerwuje, jak tylko się wkurze od razu boli mnie strasznie brzuch, serce zaczyna walic, mogę nie jesć nic 2dni, w ogóle strasznie źle się czuje. czy ktoś też tak ma, czy tylko ja jestem taka dziwna????:(

Gość szukam i znajdę
Chyba masz nerwice... ja mam podobnie.

Gość magduśka32323232
ja tak mam mialam jakis czas temu tak ze dizen w dizen nie moglam sie uspokoic niby nic sie nei dzialo ale ja jz na zapas sie denerwowałąm byłam na tabletkach na uspokojenie bo inaczej nie dałam rady brzuch mnie bolał do tego nawet biegunke mialam zbeiralo mnie na wymioty nie moglam nic jesc schudlam jakies 4kg i to z podowu sytuacji gdize ktos inny by olal i sie nie przejoł a ja mialam takie nerwy

No ja tez chyba muszę wybrac się po jakieś tabletki, bo już nie daje rady:(

magduśka piszesz,ze byłaś na tabletkach, już nie jesteś czy dalej bierzesz? Czy może tak Cię już uspokoiły,że nie potrzebujesz?

Gość magduśka32323232
jestem bralama takie bez recepty ale cos mi nei pomagały poszlam do lekarza rodzinnego i mu poweidzialam co mi sie robi nawet jak mu to mowilam to sie rozpłakałam no i dostalam hydroksyzyne ale wtedy jakos malo działała, byłam otumaniona i strasznie spiaca bralam moze miesiac i odtsawilam potem jakos mi przeszło moze ona zaczela dzialac i zaczelam olewac wszytko i moze to mnie tez troche odmienilo choc dzis jak np maz dzowni to juz sie matweir co sie znowu stalo i dopoki nie uslysze co ma mi do powiedzenia to juz mnie brzuch z nerwow boli takze zostalo mi to do dzis ale juz nie az tak ale jak jest jakas sytuacja zla to od razu zazywam jakas 1 talbetek czegos na nerwy bo wiem ze bez tego nie dam rady

Gość magduśka32323232
w tamtym okresie od rana do wieczora mialam nerwy, brzuch mnie bolał teraz juz nie teraz tlyko jak sie cos wydarzy albo wysatrczy ze mi kos cos zlego powie ja sie strasznie wyszstkim przejmuje inna osoba by olała a ja nei potrafie i mam strszne nerwy

Gość dsaer34
pokaz lepiej cyckii

Polecam picie melisy (2-3 torebki na kubek) pare razy dziennie. Mnie to bardzo uspokaja i wycisza ale nie zamula. Jak mam jakis wiekszy stres to polecam krople z waleriany.

No ja tez mam takie bez recepty ale to nic nie daje, chyba czas do lekarza. Podejrzewam, że tez się popłacze, bo gdy tylko mam cos mówić o tym to łzy same napływają. nie potrafie wszystkiego olać i normalnie życ

Editta 2-3 torebki na kubek? Chyba jedną powinna się wrzucać chyba ze aż tak nie dziala bo ja pije ale z jednej:)