Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jabardzo

Problem z laktatorem?

Polecane posty

Gość Jabardzo

Za dwa tygodnie rodzę, kupiłam ręczny laktator Aventu i wypróbowałam tak "na sucho". Wydaje mi się, że bardzo delikatnie zasysa i w związku z tym mam pytanie. Jak powinien działać: mocno czy słabo? Bo coś ten mój chyba za delikatnie ssie, a kompletnie się na tym nie znam - może jakiś felerny kupiłam. Proszę o pomoc.

Gość Jabardzo
No właśnie przystawiałam i marnie to wyglądało. Jakby ciśnienie było bardzo małe.

Gość Patrycja;)
tez mam ten laktator i nie narzekam.. delikatnie ssie ale jak bedziesz miala nawal mleka to zobaczysz ze dziala:).. tez myslałam ze to jest popsute ale jest naprawde ok

Gość Patrycja;)
tez mam ten laktator i nie narzekam.. delikatnie ssie ale jak bedziesz miala nawal mleka to zobaczysz ze dziala:).. tez myslałam ze to jest popsute ale jest naprawde ok

Ja też miałam laktator Aventu i całkiem łdnie ciągnie. Delikatnie, ale dobrze ustawisz od sutka, to pociągnie tak jak będzie trzeba. Może nie do końca dobrze złożony. Jego jedyną wada jest to, że gumka ta malutka, ten niby zaworek po pewnym czasie się wyrabia i wskakuje do środka.

Gość Jabardzo
Dziękuję dziewczyny za pomoc :)