Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość partalina

Lubie chłopaków moich koleżanek.

Polecane posty

Gość partalina

witam. jestem jakas dziwna. nie wiem czemu ale jarają mnie najbardziej chłopacy moich kolezanek :P chłopak może mi sie naprawde nie podobac ale jak jest on z moja koleżanką to zaczynam się na niego mega lecieć :D i za kazdym razem ci faceci tez maj Namnie i ''to'' ochotę i zdradzają swoje dziewczyny ze mną... Masakra :/

Gość partalina
Ale Ja wcale nie chcę z nimi byc :P Wystarczy mi doooobry seks :D

To się chyba nazywa "zakazany owoc". Coś jak w temacie "Seks z nieznajomym/nieznajomą". Lubisz robić to, czego nie można? Czy jesteś raczej grzeczna, czy raczej niegrzeczna?

Ale mnie jara tylko fakt ze mogę z nim to zrobić. Sekst ze stałym partnerem w końcu mi się nudzi, dlatego lubię często zmieniać moich bzykaczy :P Jestem nieeeeeeeeee grzeczna :D

jak zostaniesz sama z dzieckiem to zobaczymy czy takie wszystko bedzie piekne

to naprawde glupie z twojej strony taracisz przyjazn nie tylko kolezanek ale i kolegów

Aktualnie jestem sama z dzieckiem, rozstałam się z facetem po 7 latach związku i bawię się teraz facetami. Inaczej bym nie umiała. Na razie jest zajeeeebiście tak jak jest. Boję się tylko że spotkam faceta z którym seks mi nie wystarczy, no po prostu zakocham się :P Boję się tego...!!!! :/

Gość gerar
widzisz ze tak nie bedzie wiecznie i co wtedy?

Wtedy zakocham się w którymś z moich bzykaczy i ułożę sobie z nim życie :P Moze za kolorowo to widze ale przynajmniej w to wierzę :D

Gość jestes głupia a nie ......
niegrzeczna :) ciekawe jak ty sie poczujesz jak koleżanka twoja zrobi ci takie coś

Gość jestes głupia a nie ......
z facetem na którym będzie ci baaardzo zależeć.... życzę ci tego z całego mojego serduszka

Ej j Nie chcę się bzykać z facetami moich koleżanek. Poprostu Ciągle z kimś innym. A na chłopaków koleżanek mam mega ochotę ale postaram się tego nie robić. :D

Ej j Nie chcę się bzykać z facetami moich koleżanek. Poprostu Ciągle z kimś innym. A na chłopaków koleżanek mam mega ochotę ale postaram się tego nie robić. :D