Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biały laptop

LAPTOP w kolorze BIAŁYM. Warto??????????????????????

Polecane posty

Gość biały laptop

strasznie podoba mi się sony vaio biały, ale zatanawiam sie czy nie ubrudzi sie taki laptop po pewnym czasie?? Ma ktos z was białego laptopa??

Gość cvxcvcxxcvvxc
Miałam białego Maca, nie brudził się, ale strasznie rysował.

Gość mam piloto mam laptopo
fajny, każdy sprzęt trzeba czyścić a na ciemnym więcej widać kurzu itd

Gość biały laptop
ale klawiatura sie nie brudzi???

Gość biały laptop
czy w razie czego mozna rozkręcic laptopa i wyczyscic albo wymienić klawiaturę??

Gość to zgoda !
Nie warto, widać wszystkie rysy.

Gość biały laptop
rysy?? ale ja bede miec laptopa w domu na stole wiec o to sie nie martwie

Gość lallalalalla
Ja mam białego vaio od pół roku. Nie widać na nim żadnych rys i się wcale nie brudzi.

Gość biały laptop
allalala a jestes z vaio zadowolona?? pol roku to nie ejst duzo, ja sie obawiam jak taki laptop bedzie wyglądał za 3 lata

Gość to zgoda !
a ja wspinam się po górach z laptopem i jeżdżę z nim na rowerze. ;] oczywiście, że mówimy o rysach po normalnych użytkowaniu.

Gość lallalalalla
Jak narazie wszystko jest ok.

Gość mam piloto mam laptopo
jak taki laptop bedzie wyglądał za 3 lata za 3 lata będziesz miała nowy albo jakiś ipad

Gość lallalalalla
Używam go codziennie po kilka godzin.

Gość sonyvaioooa
ja mam laptop sony vaio bialy, jest super, czyszcze go husteczkami antybakteryjnymi, moim zdaniem mniej widac kurz niz na czarnym laptopie, a w guzikach na klawiaturze nie ma przerw, takze nic tam nie nawlazi. polecam!!

Gość biały laptop
a jak dlugo masz komputer?? bo wiadomo ze po roku nic sie znim nie stanie ale obawiam sie ze po np 3 latach moga być brudne klawisze

Gość sonyvaioooa
w lipcu bedzide rok, ja o swoj komputer dbam, przecieram go codziennie bo to siedlisko bakterii, jesli bedziesz dbac o niego to bedzie czysty i zawsze bedzie wygladal jak nowy. pozatym po 3 latach komputer,,,

Gość sierobi
laptop biały jest the best

Gość narzekalnia
mialam bialy i byl czystrzy od czarnego, no i ladniej wygladal, teraz mam czarny bo nie bylo takich samych w bialym kolorze a nie chcialam kupowac tylko ze wzgledu na kolor inny, parmetry sa wazniejsze.

Gość gość
Można dostać lepszego laptopa w tej cenie co chodzą vaio. Sony to droga marka i parametry nie są rewelacyjne jak na cenę ...

Gość gość
mam biały, też się zastanawiałam nad tym czy np. nie będzie zaraz żółty - ale nic się takiego nie stało, jest nadal biały a używam go ja i moje dziecko, które zawsze ma brudne rączki - dwulatek jak się dopadnie stuka, puka i nic:-)

Gość vanilia vaniliowa
białe , różowe notebooki wyglądają jak zabawka dla dzieci. Strasznie się brudzą i chyba rysują :P

Gość gość
jezu co wy piszecie, pozdrawiam tych, którzy co 2/3 lata wymieniają laptopa. jesli nie wiecie jak dbać o komputer to co 2 lata trzeba wymieniac... ja mam swój 6 i działa normalnie ; )

Gość gość
Tutaj macie świetny przykład - https://www.morele.net/wiadomosc/hp-probook-430-recenzja-dane-techniczne-czy-warto/3513 Tzn. modelu, który jest moim zdaniem na tle konkurencji w tym budżecie solidny. A kolor? Moim zdaniem biały będzie mało praktyczny - kolor się szybko zmieni i będzie wyglądał z czasem mało estetycznie, a chyba nie o to w tym wszystkim chodzi, co nie?

Gość gość
proszę ja ciebie hp pro booki mają żenujące głosniki i to przy przedziale cenowym 2,0 -3,0 tys. dopiero powyżej 3k w hp zaczynają się normalne głośniki dzięki którym dźwięk jest taki jak trzeba- o dziwo dawniej hp nie stosowalo takiego myku w łapkach za 2 tys. to jest skandal co oni wyrabiają!

Gość piekario
W przypadku laptopów znaczenie mają dwie rzeczy: parametry i design sprzętu. W przypadku każdego sprzętu, warto regularnie dbać o czystość. Czyszczenie klawiatury nie jest trudne, jeśli wiesz jak się za to zabrać. Tutaj można znaleźć mały poradnik: http://internetowani.pl/szybkie-czyszczenie-klawiatury/

Gość gość
Jeśli chodzi o wybór laptopa, ciekawe opcje mają na https://zikom.pl/. nie wiem czy akurat mają kolor biały, ale zawsze można poszukać.