Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rafaelg

Gdzie wynajac mieszkanie w Warszawie?

Polecane posty

Hej wszystkim. Mam takie pytanie, nigdy nie bylem w Warszawie, ale na jesien sie do niej przeprowadzam. Gdzie polecacie mieszkac? Szukam jak NAJBEZPIECZNIEJSZEGO miejsca. Ceny mieszkan sa nie wazne. Liczy sie dla mnie tylko i wylacznie bezpieczenstwo. Bede studiowal na UW dlatego myslalem o srodmiesciu a konkretniej o Nowym Swiecie lub Chmielnej, bo z tamtad jest bardzo blisko na uczelnie wiec nie musialbym korzystac z komunikacji miejskiej, bo tam chyba dochodzi do sporej czesci chocby kradziezy. Bardzo PROSZE o Wasze opinie i uzasadnienia swoich opinii :) Z gory dziekuje! P.S. mozecie tez sie wypowiedziec na temat okolic ktore wspomnialem ze mnie interesuja?

Gość gość
Niezłe warunki mają w biurze Supermieszkanie 24 (ich strona - www.supermieszkanie24.pl ). Generalnie w Warszawie wynajem nie jest tani i tutaj nie ma się co łudzić, że będzie inaczej. Jak ktoś przyjeżdża z takiego miasta jak Lublin gdzie stawki są dużo niższe to może się na początku zdziwić. Ja tak miałem w każdym razie. Ale też zarabia się lepiej z drugiej strony, więc gdzieś te koszty się wyrównują.

Gość gość
Jestem klientem firmy  PMSPoland  jeśli chodzi o pośrednictwo w wynajmie i sobie chwalę. Zawsze są do dyspozycji, wprowadzili mi sprawdzonych lokatorów, którzy póki co płacą i też dbają o mieszkanie jak o swoje.

Gość gość
Mi prowadzą wynajem w warszawskim biurze PMSPoland (firma ze strony  www.pmspoland.pl ),  nie mogę być na miejscu i załatwiać spraw, dlatego w zasadzie w pewnym sensie przekazałem swój lokal pośrednikowi i jest okej.