Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość /koniecciazy/

hemoroidy

Polecane posty

Gość /koniecciazy/

Czy da sie to wyleczyc ? Przy porodzie naturalnym pojawią się jeszcze większe pewnie ... pomóżcie jak sobie radziłyście? Jak to będzie po porodzie????? może uprzec się na cesarkę?

Gość /koniecciazy/
podnosze- pomóżcie pliiis

Gość ale ja nie mam
Miałam hemoroidy po porodzie sn nie zrobiły się większe czy coś. Jakieś specyfiki z apteki typu procto-hemolan i miałam taką maść robioną z propolisu. Dwa lata i jest spokój.

Mi te dziadostwo przyplątało się w 8 miesiącu ciąży. Poszłam do lekarza i dostałam czopki (nazwy nie pamiętam).Bo 2 dniach stosowania ulga niesamowita! Jestem już 6 lat po porodzie i nie było nawrotu. W aptekach jest mnóstwo czopków,żelów jeśli farmakologicznie nie pomoże to lepiej zdecydować się usunąc je operacyjnie.

Gość /koniecciazy/
Dziewczyny ale mnie pocieszyłyście myślałam że to już na zawsze tak będzie !!!

potwierdzam, dziadostwo wyszło mi w ostatnim mies ciąży, nic nie stosowałam bo nie było tragedii, rodzilam najpierw ponad 20h nat i wcale mi to nie spotegowało problemu, po porodzie jakoś sam problem zniknął, teraz jestem w końcówce 2 ciąży i znów świnstwo wylazło, niestety trochę gorsze, ale jeszcze na szczescie nie jak u poprzedniczki, jeszcze:/ lekarka powiedziala że te specyfiki z apteki spokojnie moge stosować, powinny przyniesc ulge w razie potrzeby, przepisała mi to co ona preferuje, niestety na recepte Posterisan H wprawdzie u mnie problem wynika z obciążenia i grawitacji;) nie z problemów z wypróżnianiem, ale jeśli takie posiadasz, bo wiem, że to tez czesta przypadlosc w ciąży,to moze warto zwiekszyc ilosc produktów z blonnikeim w jedzonku