Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicia1g

Biust..

Polecane posty

Gość Alicia1g

jaki wedlug was jest najlepszy rozmiar biustu dla kobiety ktora wazy 53kg?myslicie ze 80 c jest ok?

Gość nera0808
A ile masz wzrostu?

Gość Alicia1g
168cm.

Gość nera0808
Ja mam 172cm / 65kg / 75 C i wyglądam proporcjonalnie - figura klepsydry. Każdy jest inny .. ale wydaje mi się że u Ciebie jest w normie- a nawet lepiej ;)

Gość junn
80c? no to ja myślę że nosisz kompletnie niedobrany stanik. bo nie wierzę że ten stanik nie jeździ ci po plecach?!

To jest chyba niemożliwe żeby ktoś ważąc 53kg nosił 80.... chyba że jestes strasznie szeroka a cieniutka jak papier:)

Gość Alicia1g
Jak to jezdzil?raczej jestem szczpla.. A nie szeroka=D rozm mam 80c 36

Gość Alicia1g
Hm a dlaczego jest to niemozliwe?

Gość napewno nie masz 80C
80C to na kobietę która ma jakieś 90 pod biustem? masz taką klatę? ciekawe jak reszta wygląda ;) albo wyglądasz jak karykatura kobiety albo masz po prostu źle dobrany rozmiar

To raz Ze to jest strasznie szeroki, a dwa ze 80C to maleństwa, szeroko rozmieszone maleństwa.

Gość 80C to dla grubej baby jest
w moje 75D z trumfa zapieła się koleżanka co nosi 85-90 uwierzycie? podejrzewam ,że to 80C jest po prostu nie trafionym rozmiarem , czym prędzej do brafitterki koleżanko zanim z cycków będą naleśniki;)

Gość Alicia1g
Kurde nie wiem o co wam chodzi ja kupuje staniki za 10zl a nie jakies ekskluzywne.mam dopiero 18l.i tam sa takie rozmiary 80C 36.i biust jest sredni nie maly i nie duzy taki o

te 85-90 to pod biustem a takie Bee właśnie 90B nosi moja kumpela ;)

Gość Alicia1g
Aha ale stanik pasi

o masakra 90B......... hahahaha nie wyobrażam sobie tego jak taki biust musi wyglądac. Zaiwestuj w dobry stanik, nie ważne ile masz lat, raz ze nie rozpadnie ci sie jak te gówna, bedzie ci wyogdnie i lepiej trzymac wszytsko nia miejscu i biust bedzie w dużo lepszej kondycji potem.

Gość Alicia1g
Powiem tyle jak sie kupuje staniki za dyche to malo rozm jest i wlasnie taki jak ja mam jest dobry bo pasi nie stac mnie na droga bielizne

Gość 80C laska nie smęć ok
80C 36 to 36 to sa cale w przeliczeniu na centymetry, wychodzi jakieś 80 , jak ci kurwa źle to nie pitol i nie pytaj się jak jakaś jebnięta czy "80C przy takiej wadze jest ok" podał ci ktoś kalkulator? podał , to sie kurwa pomierz jak należy i wpisz będzie to orientacyjny rozmiar a jak nie to kurwa wypad i przestań zakładać durne tematy tępa idiotko bo tylko zaśmiecasz forum

tylko sobie popsujesz cycki tym co nosisz, zaraz jakieś coś pod pachami ci sie zrobi, na plecach pewnie podjeżdża, to zaraz garbus sie robi...

Gość baskimama
Wybacz, ale na 200% nie pasi. Ale skąd Ty masz o tym wiedzieć, jak nie wiesz, jak pasujący biustonosz powinien leżeć? A rozmiar i odpowiednie dopasowanie jest BARDZO ważne, bo źle dobrany biustonosz niszczy piersi i może nawet powodować raka.

napisałam to dla porównania , a takie niestety są rozciagliwości triumfów , kiedyś sprawdzałyśmy z tą puszysta kumpelą , czyli jeżeli te 75D pasuje na kobitkę co ma jakieś 90 kilka cm pod to można sobie łatwo wyobrazić 1.rozciągliwość triumfów 2. jak powinno sie dobierać rozmiary , czyli zaniżać obwody 5-10 cm ;) pozdrawiam autorkę , witki mi opadły

Gość do baskimama
racja a jeszcze powstaja z tego powdodu torbiele i bolesności piersi przed okresem ;)

Gość junn
po pierwsze zmierz się ciasno i na wydechu pod biustem a potem już normalnie na luzie w biuście i podaj tu co ci wyszło. bo za chiny nie wierzę w to dopasowne 80C. a i jak ktoś pisałm 36 w rozmiarze nie oznacza że to rozmiar konfekcyjny ale jest to odpowiednik obowodu 80 wg angielskiej rozm. 30-65, 32-70, 34-75, 36-80 itd.

A mi sie nigdyt triumph nie rozciągnął, a nosze już kupe lat. Może odrobinke bo Zapnam najpierw na najluźniejsze, a potem po czasie juz na środkowe zapięcie, ale to jets nieznaczne. Piersi mam duże, nie nosze jakiś staniczków dla lalek barbie;p Może od naciągania się tak rozciągnął?

Gość baskimama
P.S. rozmawianie o rozmiarach biustu z kimś, kto o dobieraniu rozmiaru nie ma zielonego pojęcia i sam sobie krzywdę robi w masakrycznie źle dobranym biustonoszu nie ma najmniejszego sensu. To tak, jak rozmawiać o Mercedesach z dzieckiem jeżdżącym na trójkołowym rowerku.

Gość staniczek czarny
Stanika nie dobiera się pod kątem wagi tylko biorąc pod uwage wymiary pod biustem i samego biustu. Nie wierzę, że mozna tego nie wiedzieć ;(

Gość baskimama
Mariiika, tu nie chodzi o to, że on się w noszeniu jakoś masakrycznie rozciąga (choć to też paskudna cecha takich słabych firm), ale o to, że on "od nowego" ma strasznie luźne obwody, i takie np. 75 spokojnie się ciągnie i o 20 cm nieraz.