Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicia1g

Biust..

Polecane posty

Gość baskimama
staniczek czarny, ale waga i wzrost sporo mówią o prawdopodobieństwie dopasowania danego rozmiaru. A prawdopodobieństwo tego, żeby obwód 80 pasował komuś, kto przy 168 cm waży 53 kilo jest zerowe ;)

Gość Alicia1g
No to suko nie udzielaj sie tu jak zasmiecam a dodam ze w talii mam 60cm i co kurwo zazdroscisz hehe he e glupia jestes

Gość Alicia1g
Ok to zaraz zmierze pod biustem i w i napisze ile jest.i prosze bez wyzwisk jak tamta pani wyzej bo ja sie nie znam na stanikach i biore te najtansze zawsze

Gość junn
Autorko i czemu wyzywasz? skupiłabyś się na postach osób które próbują ci doradzić. :O

Gość baskimama
60 w talii i 90 pod biustem? W cyrku cię już pokazują? bo musisz wyglądać co najmniej tak samo dziwnie jak baba z wąsami.

Jak od nowości maja luźne obwody? Nie rozumiem. To kupować mniejszy obwód i nie bedzie już luźny. Mi staniki z Triumpha bardzo leżą, ale problem taki ze nienawidze miękkich miseczek, a tam w rozmiarze jaki ja nosze to mało co jest w twardych mieseczkach.

Gość junn
a tak w ogóle to dziewczyny nie tędy droga. Czemu komuś kto nie wie jak wygląda dobrze dobrany stanik i nosi to co nosi -często makabrycznie za luźne; wyskakują niektóre osoby z komentarzami że musi być w takim razie grubasem. Moim zdaniem tak się nie przekona nieuświadomionych do zmian. czemu zniechęcać od razu?

Gość junn
Marika, a jeśli mogę spytać to jaki rozmiar nosisz?

Gość kawa z miodem i mlekiem
znawczynie, a pomożecie mi? mam pod biustem 68 cm i kupuje staniki o obwodzie 65, ale zawsze zapinam na najciasniejsza hafkę a potem robia sie za luźne :o To może powinnam spróbować obwodu 60? (i większą miskę) ?

Gość do Mariiika
może masz inne modele np starsze ;) tamte były mocniejsze ;) moim zdaniem triumf to teraz szajs i jest to mozliwe ,że tak się rozciągneły bo od tamtego roku szyją je niestety w chinach z tanich materiałów a Niemcy mają te same modele za kilka euro co u nas kosztuja 150-200zł , juz moim zdaniem lepiej do feliny kilka zeta dopłacić

Gość Alicia1g
Pod biustem 72 a w biuscie 83 jak zmierzylam mniej wiecej

Gość Alicia1g
I ZROZUMCIE ZE MAM TAKI ROZMIAR 80C BO TAKI PASI PONIEWAZ TAKIE SA ROZMIAROWKI W TYCH CHINSKICH TANICH STANIKACH ALE WY TEGO NIE KUMACIE BO KUPUJECIE DROGIE FIRMOWE STANIKI

Gość baskimama
Mariiika, nie da się kupić mniejszego bo by trzeba przeliczyć miskę, a misek ze względu na ich słabiutką rozmiarówkę nie starcza ;) A ja biust mam i tak tylko średni (34F/75G), co mają powiedzieć dziewczyny z większym? A jak lubisz usztywniane miseczki to czemu nie kupujesz Ewy Michalak? Show Girl? Usztywnianych Freyek? Masquerade? Wszystkie mają o wiele ladniejsze i lepszej jakości staniki niż Triumph. kawa z miodem i mlekiem, a może wystarczy zmienić firmę? Ewa Michalak ma bardzo ścisłe, Comexim, Onlyher chyba też (choć ich staników nie znam "nabiustnie").

Gość takie rzeczy tylko w erze
Alicia1g Ala@tlen.pl'; Ok to zaraz zmierze pod biustem i w i napisze ile jest.i prosze bez wyzwisk jak tamta pani wyzej bo ja sie nie znam na stanikach i biore te najtansze zawsze ale za 10 zł to nie masz co liczyć ,że kupisz we właściwym rozm, racja nie smęć bo co ci po dobranym staniku prawidłowo kiedy głupia jesteś jak but z lewej nogi imbecyla, liczysz ,że się któraś zlituje i zafunduje gwiazdeczce? stuknij się włeb pusta i głupia panno

Gość Alicia1g
He he he

Gość baskimama
"Pod biustem 72 a w biuscie 83 jak zmierzylam mniej wiecej " No to to są wymiary na.... uwaga... uwaga.... 65C, ewentualnie 70B. 80C ma dla Ciebie i sporo za szeroki obwód, i duzo za dużą miskę, nie ma żadnej fizycznej możliwości, żeby jakikolwiek stanik w tym rozmiarze dobrze leżał. Poczytaj o tym, jak się biustonosze zakłada, dopasowuje, dobiera, bo naprawdę straszną krzywdę sobie robisz! http://smallcup.blox.pl/2012/03/Zakladamy-biustonosz-cz-II-Przewodnik-obrazkowy.html http://www.agael.thinkbay.net/malapiersiowka.jpg

Gość junn
Alicia1g, wychodzi brytyjskie 30C czyli 65C. Polskie pewnie miska będzie większa ale to już zależy od producenta. za 10zł nie kupisz porządnego stanika, ale staniki dobrych firm nie kosztują teraz tyle co kiedyś mi zamiast kilku badziewiaków z targu warto odłożyć na 1 porządny. Chyba że wolisz potem płakać nad zniszczonym biustem. kawa z miodem i mlekiem, a jakich firm nosisz te staniki? Marika a przy jakich wymiarach pod i w biuście?

Gość Alicia1g
No to jak sobie kupie jakis firmowy stanik to bedzie taki roz jak piszesz.a nie rozumiesz kurwa ze z tych po 10zl sa inne rozmiarowki i dlatego 80c pasi bo tam nie ma 60d czy huj wie co

Gość Alicia1g
No to zaoszczedze i sobie kupie jakis drozszy

Gość ta suka wg ciebie to ja
Alicia1g Ala@tlen.pl'; No to suko nie udzielaj sie tu jak zasmiecam a dodam ze w talii mam 60cm i co k**wo zazdroscisz hehe he e glupia jestes Jakbym była taka głupia jak ty to bym tez kupowała za 10zł na targu, a tak to przynajmniej znam swój rozmiar i jakie fasony mi odpowiadają ;) na wszystko musiałam sobie zapracować ,żeby cos sobie kupic nawet mając 15 lat , zawsze mozna jakos dorobić nawet żeby pomagać w sklepie czy kwiaciarni albo przy pracach sezonowych, zajmując się dziecmi po szkole, wiesz?Tylko trzeba chcieć tępa laleczko i pomyśleć, dla twojej informacji jestem zgrabna wysoka 180cm,mam pieniądze i urodę też :P miałabyś na fajne rzeczy gdybys myslała m.in na te drozsze staniki a ty nawet na to za głupia jesteś. Pozdrawiam gwiazdeczko środkowym palcem.

Gość junn
Alicia skąd jesteś?

Gość Alicia1g
To po huj glupie dziwy pizde drzecie.a tym co pomogly i zrozumialy dziekuje

Gość baskimama
Mariiiika, i przy tych wymiarach wchodzisz w Triumpha? bo ja przy 82/102 już ledwie w ich 75G się mieszczę. A Tobie wychodzi angielskie 34GG, triumphowe 75K (czyli jednorożec :D).

Gość wiesz ja tak samo staniczek
staniczek czarny Stanika nie dobiera się pod kątem wagi tylko biorąc pod uwage wymiary pod biustem i samego biustu. Nie wierzę, że mozna tego nie wiedzieć ;( no ale czego się spodziewać ?

Gość junn
no to ciekawa sprawa Marika, bo u ciebie wychodzi brytyjskie 75G a ty jak piszesz nosisz 75E,F i to w polskiej rozmiarówce, która w większości przypadków ma mniejsze miski niż brytyjska. może warto żebyś się zapoznała z innymi markami niż Triumph. :)

Ja mam śmieszne cycki to wchodze. Mówie zależy jaki model z tych miekkich, czasem jakis kupie to w nich mam 75E, a ostatnio Lindexu kupiłam sztywny to mam 70HH. Także też rozmiar rozmiarowi.

Gość Alicia1g
No widzisz ja tez pracowalam zawsze w wakacje ale nie na staniczki spodniczki i inne kurestwa tylko na chleb do domu..nie znasz mnie to sie nie wypowiadaj.a wiesz ja tez jestem zgrabna i ladna nawet bez pieniedzy.a 180cm bym miec nie chciala.rowniez pozdrawiam