Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicia1g

Biust..

Polecane posty

Gość junn
a biust ci się cały mieści w staniku? nie masz buł?

Ale ja jestem zapoznana z innymi markami, ale akurat Triumph mi najbardziej leży. Chociaz cholera może to też już lata przyzwyczajenia.

Gość do Mariiika
tylko to jest dobre z tymi triumfami ,że takie cyrki się dzieją ostatnio ale jak stanik ponosisz tak ze 2-3 miesiące a nawet po kilku praniach ;) triumf ma tylko dobre piżamy i bawełniane gatki

Gość junn
Alicia, jeśli chcesz się dowiedzieć więcej o doborze staników (bez wyzwisk i głupich komentarzy) to zajrzyj na Balkonetka.pl albo na Lobby Biuściastych. Tam gwarantuję ci że nikt cię od grubych nie wyzwie. :)

Gość junn
A jakie marki jeszcze testowałaś?

Nie mam buł, nic mi nie wystaje, no jeden mam jakiś przymały stanik, bo nie mierzyłam tylko kupiłam;p ale reszta jest ok jak najbardziej. Kurcze nie po ty wydawać tyle na staniki żeby jeszcze buły ze soba nosic;p

A gatki teraz kupiłam super, fenomenalne, jestem zachwycona w TESCO firmy FF, bezszwowe, bezgumkowe, że ślizgawego materiału, 3 pary czarne niecałe 40zł, ale sa świetne.

Gość ale po co wyzywać od...
Alicia1g Ala@tlen.pl'; To po ch*j glupie dziwy pi**e drzecie.a tym co pomogly i zrozumialy dziekuje przestań biadolic dziecko , sama najpierw piszesz ,że stac cie tylko na takie za 10zł a nie wiem czy wiesz ale już cos porzadnego w twoim rozmiarze mozna kupić za 30-50zł przeciez to nie majątek, wujek google i do dziela poszukaj jakie firmy maja dobre ceny a potem na zakupy

Gość junn
Marika, jeśli znasz tylko triumpha i ten drugi sklep (nawet nie kojarzę) to mozesz nawet nie zdawać sobie sprawy że może być lepiej. :) skąd jesteś?

Gość Alicia szkoda wiesz
Szkoda ,że ci nikt za pyskowanie i używanie wulgaryzmów nie płaci :( twoja rodzina w złoto by opływała a tak ciężko przy kurzym móżdżku pójść daleko przy takim słownictwie, może i masz niewyparzoną gębę ale nic ci po tym jak inteligencji brak, nawet się nie wysilam aby takim doradzać ;)

Gość Alicia1g
u mnie w miescie staniki z tych lepszych sa od 70zl jest jeden jedyny taki sklep ale jak troche kasy bd miala to kupie

W Lingeri masz różne marki, zprawdz sobie w necie. Ja to wybredzioch jestem, bo musi byc czarne i bez wzorków, albo z minimalnymi.

Gość ja mam nawet biustonosz FF
75F rozciagliwiec co prawda czego się spodziewać po tescowej marce? ale śliczny jest i całkiem się dobrze nosi

Alicia a może lepij przejechac się gdzieś indziej, sama pochodzę z małego miasta i u nas to są jeszcze bardziej zawrotne ceny ale tylko 3 sklepy z bielizna a 1 z triumfem

Biustonosz też sobie raz ich kupiłam, nigdy więcej chodziłam jak powyginana bo mi sie druty wbijały z niego jakoś w piersi. porazka

to zależy od modelu i firmy , jak mnie druty we frei gryzły to odginałam kombinerkami a niby taka zachwalana firma przez bra fitterki :( dla mnie zbyt wysoki mostek i za głebokie miseczki , chociaż przy mniejszym rozmiarze było widać ,że za małe

Gość baskimama
To, że firma jest chwalona przez biuściaste nie oznacza, że będzie każdemu pasować ;) Albo nie każdy model z tej firmy. Od tego jest wybór firm i modeli, od tego mierzenie, żeby wybierać to, w czym Tobie jest ładnie i wygodnie. Ja tam Freyki uwielbiam miłością wielką ;)

Gość to zalezy jaka firma racja
a mi nawet panache nie podchodzi ;) ale znam tylko modele Tango ;)