Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

beybe20

Nie moge na niego w ogole liczyc :(((

Polecane posty

A wiec tak okazalo sie ze musze zrobic kolonoskopie (sprawdzic jelita) lekarz nie kazal mi sie denerwowac bo to ma duzy wplyw na moje jelita. Niestety moj facet mnie tylko denerwuje co wprawia mnie w nerwy i zalamanie. Bardzo boje sie tego badania bo slyszalam jak dzisiaj babka sie wydzierala jak to miala i w zwiazku z tym potrzebuje ciepla i wsparcia a moj facet ma to gdzies jeszcze wielkie pretensje bo lekarze beda widziec moj tylek. Jestem wyczerpana czuje jak flaki mi sie przewracaja. Nie jestem zla kobieta zawsze mu pomagam kiedy tylko tego potrzebuje a dla niego sa rzeczy wazniejsze np jakies dziecinne gierki facet ma 26 lat ale wcale tego po nim nie widac. Od ostatnich 2 lat mam z nim ciagle nerwy bo zeby go gdzies wyciagnac trzeba czekac 2 godziny a jak sie gdzies umawiamy to sie spozniamy przez niego... Powiedzcie mi czy ja zasluzylam na takie zycie nie dosc ze czlowiek ma problemy zdrowotne to jeszcze on zamiast mnie wspierac to mnie dobija... i rycze jak taka nastolatka i sie zale mam nadzieje ze znajde tu szczere i madre odpowiedzi

Gość ryuik
a jakie mialas dolegliwosci ze musialas robic kolonoskopie?

Gość aqu-qu
liczysz na to, że znajdziesz to rady jak w cudowny sposób zmienić twojego chłopaka z olewającego na czułego i wspierającego. A tymczasem, facet jest beznadziejny, nie wspiera cię i powinaś go kopnąć

Gość natasza za granicą_Tak sobie w
rozkrusz tabletki uspakajające i podaj mu z jedzeniu on bedzie spokojniejszy, a Ty zdrowsza

Gość FRUGO1111
w odbyt cos wsadzają?

jeszcze nie robilam kolonoskopii dopiero zamierzam ja zrobic ale boje sie jak cholera dzisiaj babka tak sie darla ze myslalam ze ja ze skory obrywaja

Gość marcoo
nie cierpie takich płaczliwych jojczydeł. TWÓJ FACET-TAKIEGO WYBRAŁAŚ_FACECI SIĘ NIE ZMIENIAJĄ-DLAJE Z NIM JESTEŚ WIĘC NIE NARZEKAJ A JAK CI ZLE TO ZMIEŃ FACETA TYLKO BŁAGAM-NIE NARZEKAJ DZIAŁAJ!

Gość stala baba na peronie
a wzielas pod uwage ze to pzrez niego masz problemy z jelitami? sorki, ale to naprawde moze byc sprzezenie zwrotne - znam na przykłądach w rodzinie - nerwusy choruja. o badaniu nie wiem nic z autopsji , ale lekarzami sie nie przejmuj - widzieli wiecej tyłków niz ty twarzy;) najwazniejsze zeby badanie wyszło ok.

Gość na dziś planuję
no i co tak marudzisz masz takiego faceta jakiego sobie wybrałaś kolonoskopię robią ze znieczuleniem, dowiedź się dokładnie, tak przynajmniej mieli moi rodzice, wtedy nie ma ani bólu ani strachu zresztą to żadne jakieś skomplikowane badanie, ot trochę wstydu problemy z jelitami masz pewnie przez stres i złą dietę, postaraj się wyciszyć i lepiej odżywiać, wysypiać a faceta kopnij w 4 litery skoro i tak nie ma z niego pożytku, będzie zdrowiej dla Ciebie

tak przez tylek inaczej sie nie da...wkladaja swiatelko i kamerke musza zobaczyc czy nic tam nie masz no i probnik zeby zebrac probki jezeli to konieczne to bardzo cienkie ale mimo wszystko nic przyjemnego zreszta sie okaze jak pojde ( ja tam biore glupiego jaska)

Gość marcoo
a kolonoskopii sie nie bój. ja miałem i da sie przeżyć. i naucz się. najlepiej być niezaleznym i liczyc na siebie.

Gość na dziś planuję
jedno jest pewne: kolonoskopia to pikuś przy gastroskopii bo przy tym drugim badaniu nie da rady znieczulić przełyku

Gość na dziś planuję
nie wiem czy nie będziesz czuła wiem natomiast że moi rodzice po zabiegu nawet nie do końca byli świadomi że są już po zabiegu, generalnie gadali głupoty i przez pół godziny musiałami ich pilnować, ale o tym nas uprzedzono już przy zapisie: wymagana była osoba towarzysząca i nie wolno było pacjentowi prowadzić samochodu do dwóch godzin po badaniu obstawiam że nawet nic nie poczujesz

Gość na dziś planuję
rodzice po tym znieczuleniu byli skołowani i co 5 minut pytali o to samo ;-) podejrzewam więc że niewiele będziesz pamietać z samego badania

Gość mnljknlkm
ja dostalam glupiego jaska i dalo mi to tylko tyle ze bylam jak pijana ale czulam i pamietalam wszystko:)

Gość autorko
tak zasluzylas na takie zycie bo pozwalsz na takie traktowanie ciebie nie masz jaj zeby odejsc wiec masz to na co zasluzylas

Gość ale czego Ty właściwie
oczekujesz od tego faceta? kobieto to jest zwykłe badanie a nie transplantacja płuco-serca