Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

zycie prawiczka jest strasznie monotonne i nudne

Polecane posty

jestesmy niesmiali i wiekszosc nie ma znajomych nie wiemy co z czasem zrobic no chyba nas jeszcze ratuje znalezienie jakiejs pracy ale poza tym i jszcze komputerem nie mamy co do roboty

Gość anastazjapee
No tak, siedz i dalej sie nad soba uzalaj a napewno zostaniesz Playboyem :)

Gość taka prawda........
myślenie że po poznaniu dziewczyny twoje żcie stałoby sie ekscytujace jest błędne;) no wiadomo jest okres zakochania kiedy nie mysli sie o niczym innym, ale gdy minie znowu zauwazylbys ze wiedziesz nudziarskie zycie, a dziewczyna (jesli sama nie jest nudziara) szybko by odeszla🖐️

Gość Taaki jeeden...
Nie Michal to nie zycie prawiczka, tylko 20 kilku letniego faceta ktory nie potrafi ogarnac wlasne zycia (praca, nauka) a marzy o stworzeniu zwiazku. Ogarnij chlopiew okol siebie, a znajdziesz partenrke. Zaraz napiszesz, ze laski leca na kase, tu nie chodzi o to abys zarabial 10 000 miesiecznie ale o to aby Twoja partnerka miala w domu faceta a nie kolejne dziecko do wychowania.

Taaki jeeden... - prace to ja zalatwiam sobie wiedz pieniadze jakies tam beda w domu wykonuje rozne prace jak trzeba nie ma z tym problemu tu chodzi o cos innego

Gość Do staszek spod monopolowego
a Ty co możesz zaoferować kobiecie? Nic, więc się zamknij

Gość Taaki jeeden...
BLE BLE --> ja takze nie mam za kolorowo z plcia przeciwna, jedna dziewczyna z dnia na dzien sie rozmyslila, druga sie puscila. Ale trzeba szukac dalej, niestety trzeba muec szczescie aby ta pieittsza byla ta jedyna. Tak jak tutaj ktos napisal nawet jak bedziesz w zwiazku to nie oznacza szczescia. Zarejestruj sie na sympatii wchidz na czaty i zapewne kogos poznasz, moze nie przyszla zone, ale i takowa znajdziesz

A mnie wystarczy moja pasja, znam siebie i wiem że w związku czuł bym się jak pies na łańcuchu. Ale rozumiem że natura wzywa. Najgorzej to jak na człowieka leci laska, to wtedy ma przewalone, bo musi wybrać, a jak nikt na niego nie leci to problem ma z głowy.

Gość prawiczek bez wzwodu
opada mi

Gość chujjjj
przeciez ty downie nie masz szans na normalne życie bo jesteś upośledzony

Gość R78
Nie chodzi o prawictwo, tylko o charakter, który prowadzi do odosobnienia. Potem facet, który prześpi się z kobietą to ten sam człowiek z tymi samymi oporami i nudnym życiem. Więc trzeba poprawić temat na "zycie osoby nieśmiałej jest strasznie monotonne i nudne" A i to zależy od umiejętności zorganizowania sobie czasu i inteligencji.