Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miauczydelko

urlop na mazurach

Polecane posty

chcialabym sie wybrac na mazury z narzeczonym -chcielibysmy zeby to byl wyjazd typowo wypoczynkowy -oczekujemy jeziora braku ludzi i mnostwa ryb ... moze znacie jakies sprawdzone gospodarstwa agroturystyczne?

Gość marek 36 lat wkurzony
:D po co wam ryby,przecież i tak bedziecie sie bzykac caly czas

wlasnie po to jedziemy we dwojke....no ale cos mimo wszystko robic trzeba....ja bede sie opalac on lowic ryby....ponadto chce zwiedzic pare zamkow...

Gość gabryśśśka
stare jabłonki, okolice sztynoru.. dużo tego :)

Gość cbkbckac
wlikasy

Gość ta, w mragowie i mikołajkach
na pewno będzie miała ciszę, spokój i brak ludzi :o stuknij się w głowę 🖐️

prosze o konkretne miejsca gdzie byliscie....jestem ze Szczecina...w tamtym roku bylismy w szklarskiej i w pradze w tym roku mazury-chcemy odpoczac..

Gość szczypiórekk
pilnuj caly czas swojego faceta bo na Mazurach sporo burdeli

Gość 12 właśnie
my ok 2 lat temu byliśmy w Mikołajkach w pewnym pensjonacie. Do centrum miasta niecałe 2 km. Komfortowe pokoje i łazienka( w łazience i pokoju balkony) widok na jezioro. Przed domem piękny plenerek z trawką i zejściem na prywatny pomost gdzie mozna sie opalać do woli. Do wynajęcia od właściciela kajaki, łódki rowerki wodne i bezpłatnie materace i leżaki. W cenie pyszne śniadania i kawka. Naprawde cisza i spokój. Jeśli chcesz sie "wynudzić"-bo lubisz taki wypoczynek to polecam:) jak jestes zainteresowana poszukam str pensjonatu

Gość 12 właśnie
jestem w trakcie:) jak znajde dam znać bo nie pamiętam nazwy:)

Gość kwiatowy ogon
autorko, znam jeden zamek na Mazurach to jest zamek w spodniach Twojego faceta, rozepnij go bo tam czeka na Ciebie niespodzianka

ja jestem z Olsztyna, i w tamtym roku w majówke, wynajelismy sobie domek ze znajomymi , blisko sklepy w których "normalne' ceny, prywatna plaża, wiata na grila, hustawka, itp, naprawde fajne miejsce , niedaleko plaza miejska a tam rowerki, kajaki, itp polecam http://noclegiukasi.spanie.pl/zakladka/fotogaleria#a bardzo sympatyczni starsi ludzie prowadza ten biznes (bo nie wiem, czy to hotelik, agroturystyka, czy jeszcze cos innego) do tego kilka atrakcji w Olsztynie m.in obserwatorium astronomiczne

dodam, ze domki wyposazone w lodówke, kuchenke, czjnik, garnki , telewizor itp . :) miejsce jest na obrzeżach Olsztyna , z kąd do ostródy macie jakies 40km tez warto pozwiedzac, moze kanałem Ostródzko -elbląskim sie przeplynąc, no i zamek jest krzyzacki, tyle samo, tylko w druga str macie do lidzbarka warmińskiego , tam te jest zamek, , oo i do Mrągowa nie jest az tak daleko ;)

Gość 12 właśnie
no fajny fajny:) mało ludzi się tam kręciło i bardzo dużo miejsca przed domem. Jest miejsce na parking, gril. Do centru mozna isc spacerkiem lub samochodem. Ja całe dnie leżałam na mostku i piłam wino:) podpływały łabędzie czasem jakieś łódeczki podpływały. W pensjonacie jest tez bar mozna kupić piwo, napoje lub mocniejsze trunki:)