Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wefwefewfwf

kto jest bardziej krytyczny dla kobiecej urody?

Polecane posty

Gość wefwefewfwf

mężczyźni czy kobiety waszym zdaniem? możliwe jest ,ze kobieta np podoba sie facetom ,ale kobiety już ją źle ocenią ( i to nie z zazdrości ,ale wg swojego gustu)

Kobiety. Z prostego powodu - faceci zwracają uwagę na określone cechy i cała reszta jest już wtedy mniej istotna. Czyli np. jeśli facetowi sięspodobają wielkie cycki jakiejś Pani, to jest spora szansa, że nie zauważy przykrótkich nóg albo nieco krzywego nosa. Kobiety patrzą "całościowo" i prędzej krzywy nos przyćmi fajne cycki, niż fajne cycki krzywy nos ;)

Gość Ania2404324234
Kobiety mają troche inny gust od facetów . tzn kobieta bedzie bardzo zwracała uwage na szczegóły w wylądzie i to najmniejsze. a facet będzie bardziej patrzył na seksapeal , na np piersi , biodra , talie na całokształt czasem kobieta może uznać inną kobietą za ładną bo np jest chuda , bardzo zadbana , opalona itd a facetowi już nie koniecznie jeśli np ta kobieta wydaje mu sie za mało seksowna

Gość kobieta jest bardziej krytyczn
a, tak zawsze mi się wydawało, miałam facetów mówiacyc mi że ktoś tam jest łądny a wg mnie był taki sobie, natomiast teraz juz sama nie wiem bo moj obecny czesto sam mowi, ze jakas tam jest brzydka a wg mnie jest fajną babeczka wiec ciezko mi powiedzeic:p

Gość ele ktr
zecydowanie faceci kobiety przy ocenianu kieruja się sympatia faceci jak im się laska nie podoba potrafia być wulgarni i chamscy laski tez potrafią byc chamskie ale tylko z zazdrości jak jakaś się nadmiernie na + wyróżnia, ale przeciez piekna i tak ma dobrze więc może olać zawistnice a ta brzydka dołowana przez facetow to ma cieżko

Gość graaaaa
kobiety zdecydowanie , ale faceci także tylko najpierw niech na siebie spojrzą .