Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joa----nnnna

wozek za 3,5tys, kazdy zauwazy ze tyle dalam?

Polecane posty

Gość katarzynnnka
Pewnie niektore osoby zauwaza. ja bym nie wiedziala,ze wozek drogi,bo wybralismy swoj wedlug jakichs tam kryteriow,ktore musial dla nas spelniac i nie interesowaly nas inne opcje,tak ze nawet w tym okresie,kiedy kupowalismy wozek,nie orientowalam sie.dobrze w cenach,tylko tak z grubsza. Zwracam czasem uwage,jak wozek mi sie wybitnie podoba,ale na konstrukcje,nie rozmyslam nad jego cena.

Gość Joa----nnnna
przestancie sie mnie czepiac!

ja tez uwazam ze dobry wozek jest warto kupic bo przynajmniej np. wygodniej sie prowadzi:) ja mam bugaboo czarna rama limited edition:P:P calosc kolo 950 funtow ale warto bylo. do dzisiaj wyglada jak nowy i ma super wklad spacerowkowy. no ogolnie polecam jesli ktos chce troszke zainwestowac:)

Gość ufuffufuc
A my mamy spacerowke za 2000 tys. Jeżeli kogoś stać to czemu nie? Spwcerowka nadal wygląda Jak nozka i mogę ja prowadzić najmniejszym palcem.., bugaboo są obrzydliwe w wyglądzie...

Gość ufuffufuc
Nowka :)

Gość igusia, igusia
Joanno zawsze możesz przykleić dużą metkę na budce ile kosztował wózek. Wtedy ludzie na pewno rozrÓżnią

ok bugaboo moze nie jest piekne ale nie musi bo jest naprawde wygodne i jak widze wlasnie te kolenaki dokupujace potem spacerowki to tak troche smiesznie bo trzeba bylo o tym wczesniej myslec. a i dodam ze kazda swoj wozek na poczatku bardzo zachwalala a teraz kazda by bugaboo kupila:D ja to bym tylko koszyk na zakupy w nim zmienila bo ciezko pod gondole zakupy wkladac. ale nic to. do autorki: mysle ze nikogo nie obchodzi ile dalas za wozek i nikt nawet nie bedzie nan zwracal uwage dopoki to dziecko w nim bedzie wozone;) a nie jak stare babcie pieski i kotki;P

Gość a ja nie rozumiem.........
po co wydawac na wozek az 3,5 tysiaca jak i tak ten wozek przyda sie max rok czasu Pozniej mozna kupic fajna spacerowke i po sprawie . Tak sie podniecacie tymi cenami wozkow jakby to bylo najwazniejsze w zyciu . Wozek ma byc przede wszystkim funkcjonalny powinien miec skretne przedenie kola powinien byc lekki wygodny dla dziecka Wydaje mi sie ze za 1000 zl to spokojnie mozna kupic taki wozek . Oczywiscie jak ktos cierpi na nadmiar pieniedzy niech sobie kupi nawet wozek ze zlota - ale po co sie tym chwalic ...?

Mam dwójkę dzieci. W sumie jeździły w tym samy wózeczku. Osobiście nie odróżniłabym wózka za 1,5 i 3,5 tys. Może na początku kiedy orientowałam się w cenach to zwracałam uwagę na wszystkie szczególiki, ale jak już kupiłam przestałam zwracać. Kupiłam wózek Knorr-baby. Zapłaciłam jakieś chyba 500E chyba z tego co pamięta w Niemczech i byłam bardzo zadowolona.

kochana nie słuchaj tych zazdrośnic !!!! ja uwazam ze opłaca ci sie kupic wózek za 3,5 tys a nawet drozszy. Dłuzej ci posłuży. Niektóre takie wózki nadają sie jeszcze do wozenia do szkoły malucha!!!. Teraz jest taka moda ze mamusie przypinają sobie tabliczki z imieniem dziecka na wózek. Ty sobie przypnij taką tabliczke z ceną za wózek!!!! Bedzie odlot!! Od razu kazdy zauwazy ze tyle dałas. Wszyscy beda ci zazdrościli. To super pomysł. Pozdrawiam.

Gość Ja podaje od 6 mies., ale juz
Ponad 80% ludzi nie zwraca uwagi na wozki. Na wozki patrza tylko dziewczyny z parciem na dzieci, a to niewielki odsetek spoleczenstwa i tez nie wszytkie sie znaja. Nie kazdego kreca wozki. Wazne zeby dziecko bylo bezpieczne i bylo mu wygodnie.

Gość Ja podaje od 6 mies., ale juz
Ja zwracalam uwage na takie pierdoly jak mialam 20-21 lat, a teraz sa mi gleboko obojetne.

Mało się od siebie teraz te wózki różnią i mają wspólną cechę jeśli chodzi o gondole: są tragicznie małe! Dla mnie jest ważne, że mój synek jeździ w wygodnym wózku z dobrą amortyzacją a nie to ile za niego zapłaciłam i w jakich wózkach i za ile jeżdżą inne dzieci po ulicach.

Gość mnie babka wciskała w aptece
moj zestaw kosztowal prawie 4 tys.ale nie kupowalam po to,zeby szpanowac,tylko dla wygody dziecka.jak dla mnie jestes pusta.moze kup i naklej wielki napis z info o cenie w razie jak ktos mniej wtajemniczony nie rozpozna z jakiej pólki masz woz

Gość hddhjshjshd
osoby bezdzietne czy z dawno odchowanymi dziećmi nawet nie dostrzegaja waszego wózka- jak idzie baba z wózkiem, to postrzegam ją jako całość z tym wózkiem i nawet nie widzę poszczególnych elementów tego układu. nie zwracam uwagi ani na kobietę ani na jej oprzyrządowanie .