Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marys 1985

bol podbrzusza moze ciaza

Polecane posty

Gość marys 1985

hej dziewczyny w przed ost dzien mieiaczki kochalam sie z chlopakiem doszedl we mnie mam czasami krotkie cykle nawet 23 dni do 27 raz mialam 21 w nastepny dzien jak juz mialam koncowke okresu zauwazylam takiego ciagnacego glutka wydaje mi sie ze mogloto byc jajeczkowanie poniewaz i pobolewaly mnie jajniki potem juz nie mialam owulacji dlatego tez podejrzewam ze wtedy mialo ono miejsce kochalam sie z nim 11 marca i gdzies od prawie dwoch tyg pobolewa mnie podbrzusze czasem jajniki albo raz 1 raz 2 i nie jestem w najlepszym humorku czy to moze miec cos wspolnego ze moze zaszlam w ciaze co o tym myslicie jest prawdopodobienstwo

Gość po 1. opakowaniu
zrób test ciążowy... najwyżej stracisz te 10zł a będziesz miała pewnosć... wiem, że sie boisz, ale to najlepszy sposób żeby rozwiać wątpliwosci bo na forach znajdziesz miliony tematów na ten temat, a i tak nie będziesz miała pewności czy wpadłaś czy nie... ZRÓB TEST!!

No ja też Ci radzę zrobić test :) mogą to być objawy ciąży, ale może to mieć również podłoże psychiczne :) lub inny powód.

Gość aśkaaa
maryś a który masz sziś dzięn cyklu ? napisz jaki masz sluzi i szyjke macicy wysoko czy nisko a i za ile @ ma być