Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LILSTEKLILIOOWYY

inseminacja a torbiel na jajniku - sprzeczne OPINIE LEKARZY

Polecane posty

Gość LILSTEKLILIOOWYY

dziewczyny czy któraś z was miała przeprowadzaną inseminację mając torbiela na jajniku ? dwóch lekarzy mówi mi co innego i nie wiem kogo mam słuchać ...

Gość LILSTEKLILIOOWYY
dziewczyny dajcie znać

Gość LILSTEKLILIOOWYY
jestem po laparoskopii( 4 miesiace ) wykryto u mnie endometrioze, ginekolog u którego sie lecze przepisał mi viisanne na 3 miesiąc , potem miałam przyjść do kontroli ... poszłam i myślałam ze dostane zielone światełko na starankka al nic z tego na jajniku znowu zrobiła mi się torbiel i przepisał mi kolejne 3 opakowania visanne ..... ja jednak nie chce nadal czekać i brac tych tabletek , pytałam go o możliwość inseminacji ale powiedział ze przy torbieli nie wolno , pojechałam wiec do kliniki leczenia niepłodnosci bo chciałam mieć druga opinie , tam lekarze twierdza że mogę podejść do inseminacji i jestem w kropce , nie wiem kogo słuchać .....

Najlepiej dzidź jeszcze do innego lekarza od leczenia niepłodności. Ja bym się takiego słuchała, ale przecież mogę się mylić. Może poszukaj jakiegoś polecanego lekarza od leczenia niepłodności i idź z nim pogadaj :-)

Gość LILSTEKLILIOOWYY
jest takie forum nasz bocian na pewno o nim słyszłayscie , tam jest możliwość zadania pytania do lekarza który tez leczy w klinice niepłodności , opisałam swoja sytuacje i on tez mi powiedział ze mogę podejść do inseminacji , ja bym chciała jednak porozmawiać z dziewczyna która tak jak ja ma torbie a podchodziła do inseminacji , wiec dziewczyny dajcie znać

Gość taka torbiel trzeba obserowac
czy rosnie, jesli nie to OK, jesli tak to juz gorzej :/

Gość lidkao3
czyli można czy nie ?załóżmy że nie rośnie ...?

Gość kawka_nati
podbijam ..........

Gość cypryjkaW
faktycznie dziwne ., chetnie też się dowiem bo jestem w podobnej sytuacji , widze że coraz wiecej jest dziewczyn z endometrioza