Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bla bla blaaaaaa

Chce sie wyprowadzic z Polski na stałe. Gdzie jechac???

Polecane posty

Gość bla bla blaaaaaa

Nic mnie tu nie trzyma, koncze dobre studia. Pieniedzy tez mam duzo po dziadkach, ziemie sprzedalam. Moja mama jest za, nie chce mieszkac w tym miescie. Moja siostra ma mature. Tez chce wyjechać. W uk nie podoba mi sie, francuskiego nie lubie, Francuzow rowniez nie. Wizy do USA nie dostane na pewno, mam w bliskiej rodzinie 2osoby ktore są tam nielegalnie. Gdzie jechac? Tam gdzie są sympatyczni ludzie, jest mala polonia, nie ma duzej biedy

Gość jhjmnmn
wszedzie jest juz kcha. w uk bedziesz zmywac gary, z praca tam coraz gorzej. grecja zbankrutowała. hiszpania-bieda na skraju bankructwa. portugalia-podobnie. włochy-ledwo zipią. holandia- zaczyna bankrutowac (wczoraj podali newsa) po holandi tylko czekac kiedy zbankrutuja francja, niemcy, itd. nigdzie juz nie ma miodu. siedź na d*** w polsce i szukaj pracy jak reszta.

Gość o matko i córko!!!!!!!
a szwajcaria, luksemburg, albo norwegia, szwecja?

Gość udtdteug
Chiny, Brazylia, Tajlandia, Malezja , Korea Południowa - nowe rynki , a jakbys byla modelką to hoho kochają w azji europejki

Gość udtdteug
autorka nie chciała polaczkow, w norwegii pelno ich (nas), w szwecji bedziesz myła dupy emerytom, albo zyla na zasiłku. Oni nie lubią obcych wbrew pozorom. W szwajcarii trzeba miec w choooj kasy by kupić dom, albo mycie dupy emerytom

Gość o matko i córko!!!!!!!
to może czechy? :D

Gość dsfsdfdsdf
Na którąś z wysp Riukiu, jak już dotrzesz to napisz czy się podoba :classic_cool:

Gość udtdteug
Tez bym chętnie tam wyjechała, zwlaszcza ze kocham Prage :D halo jest ktos z Czech?

Gość gość
Skoro masz tyle kasy to nie zawracaj d**y.

Gość gość
udtdteug 2012.04.25 Co jest złego w pomaganiu starszym? Ja mam taką pracę w Polsce. Bardzo ją lubię, czuję że robię coś dobrego i wdzięczność tej babci rozjaśnia mi dni.

Gość gość
Skoro masz pieniądze, to z pewnością rzekome bankructwo Grecji ci nie straszne. Tym bardziej na wyspach, byłam na wielu i nie widziałam tam kryzysu. Gdybym miała taką opcję wyjechałabym właśnie tam. Grecja jest cudowna, wspaniały klimat, zdrowa żywność, świeże powietrze, lazurowe morze, wspaniała kuchnia i czas stojący w miejscu. Eh, tak wygrać trochę kasy.. Kupiłabym tam jakiś hotelik w spokojnej miejscowości i już by mnie tu nie było w tym betonowym koszmarku.

Gość gość
przecież wszędzie już są emigranci, więc najbezpieczniej to jakaś Tajlandia (tam jest bardzo tanio), ew. zostać w PL ;)