Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Contemporanea

Tak tak tak, 75B...

Polecane posty

Być może temat już był ale... Kurde noszę te 75B "push up" i staram się żeby piersi wyglądały "korzystnie" więc jak najciaśniejsze zapięcie + jak najkrótsze ramiączka = trochę uwiera, ale wyglądają najlepiej. Są obok siebie i wyglądają ekstra (w rzeczywistości są małe, bez stanika brodawki robią takiego zeza, rozpindalają się na boki). Czy jest możliwy taki efekt bez uczucia uwierania? Podobno są jacyś specjaliści od staników? Drogie takie usługi?

Gość baskimama
Ile masz pod biustem (ciasno i na wydechu musisz zmierzyć) i w biuście?

Gość zobacz sobie na balkonetka.pl
albo lobby biuściastych czy stanikomanię , nic nie kosztują takie usługi tylko trzeba troche poczytać albo udać się do dobrej brafitterki w jakimś dobrym salonie z bielizną

Gość baskimama
Gość Bhugkhjiuhhhgh
Ciesz sie, ze nie masz AA.

Czuję się jakbym spadła ze schodów widząc te ceny... Tak jak pisała dziewczyna w którymś z podanych wyżej linków stanik za więcej niż 15zł to obecnie dla mnie zakupowe szaleństwo...

Koleżanka wyżej dobrze Cię pokierowała. No cóż, niestety dobra konstrukcja, i jakość kosztują. Taki stanik masz na lata - nie wychodzą gumki, obwód nie rozciąga się po tygodniu, miseczki się nie deformują, fiszbiny nie wychodzą z kanalików. Naprawdę warto jest mieć jeden droższy, ale dobrze dobrany stanik niż 10 takich byle jakich za 15zł...

Gość do Contemporanea
też tak myślałam jak mi wywaliło 70G/GG bo myślałam ,że przy moich wymiarach to się tylko potwierdzi wg mnie "prawidłowe 80DD /E" z best bra i mahedą to boje toczyłam na kafe ,że spamują i chcą wciskać jakieś drogie staniki bo mają oferty 70DD/E to jest bardzo przyzwoity rozmiar i wielu sklepach bieliźnianych dostępny ;) najgorzej jak dziewczyny mają takie rozmiary 60K 65JJ czy L przy ciaśniutkim obwodzie bo nie mają łatwo w PL z kupieniem stanika :( ja się któryś raz tutaj przekonałam ,że nie mam racji kupując nawet kompromisowe 75F czy 75G co z tego jak miska była dobra jak zapięcie prawie na szyi ;) w twoim rozmiarze już kupisz śliczne staniki za 30-40 zł powiem szczerze ,że wolałabym mieć taki rozmiar jak Ty(70DD bardzo często u kobiet występuje) bo są ładniejsze wzory i łatwiej dostępny rozmiar z dobra konstrukcją

Gość do Contemporanea
tu nie ma kosmicznych cen ;) może nie taka konstrukcja ja panache ale warto rzucić okiem bo rozsądne ceny: http://www.gorteks.com.pl/pol_m_Wyprzedaze_Wyprzedaz-biustonoszy-161.html?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=Kampania%2Bsprzedazowa%2BSL http://balkonetka.pl/forum/bra-swap/2012/3/31/kupie-niedrogie-staniki-65e-lub-scise-70dd/1 tu są od razu dwie sztuki no za 80-90zł czyli uważam ,że nieźle: http://stanikarnia.blox.pl/tagi_b/146527/tanie-biustonosze.html jak już będziesz szukać takich tańszych to np Vena ma fajną ofertę, Kostar, Konrad,Kinga,Comexim,Dama Kier a odradzam Gaję , Avę, Allesa kri sline, atlantica, Biggi, nieśmiertelnego triumfa

Comexim wcale nie jest taki tani ;) Ale fakt, marka idzie w dobrą stronę. Kostar miewał dobre modele, nie wiem jak teraz, raz na jakiś czas jest też coś fajnego z Mileny i Samanty, Dama Kier też w miarę, ale myślę, że lepiej jest w szukać okazji w lepszych markach :)

Gość ogórek kiszony z dżemem
głaszcza ma rację , lepiej szukać okazjii w lepszych markach ;) ja mam pytanie o firme young attitude wie ktoś może coś o tej bieliźnie?

Gość ogórek kiszony z dżemem
Głaszczka nie głaszcza sorki