Vanesanesi 0 Napisano Kwiecień 25, 2012 WITAM , NIE WIEM CO ROBBIĆ , OKRES SPOZNIA MI SIE JUŻ 4 DNI NIGDY TAK NIE MIALAM ZROBILAM BETE WYNIK 1 MLU/ML BOJE SIE CZY NIE JESTEM W CIAZY TZN CZY TO CIAZA POZAMACICZNA ??? Z TEGO CO WIEM TO BETA WTEDY NIE WZRASTA PRAWIDŁOWO . OZNAK ZBLIZAJACEGO SIE OKRESU ZADNYCH CALY CZAS MAM MDŁOSCI I BOLA MNIE PIERSI ... PROSZE POMOZCIE . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Kwiecień 25, 2012 A dlaczego uważasz, że w ogóle jesteś w ciąży? Bo wynik na to nie wskazuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vanesanesi 0 Napisano Kwiecień 25, 2012 poniewaz 3 dni przed spodziewanym okresem byłam u gina poniewaz kuł mnie prawy jajnik okazalo sie że mam cystę lecz obok niej jest maly pęcherzyk , ale lekarz powiedzial zebym sie nie nakrecala że spokojnie , jest za wczesnie by sugerować ciąże (chodzi o to ze wczesniej poronilam i nie chce mi robic nadziei :/ ) juz sama nie wiem co o tym myśleć .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach