Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marticiaaa666

POMOCY już nie wiem co robić...

Polecane posty

Gość marticiaaa666

W tę sobotę wychodzę za mąż! Jest to idealny materiał na męża, nie będę się wywodziła nad jego zaletami bo szkoda czasu. Przejdę do sedna. Nie kocham go. Wczoraj sobie uświadomiłam, że jesteśmy razem tyle czasu, że to tylko przyzwyczajenie... Zadzwoniłam do mojego byłego chłopaka, spotkaliśmy się i było świetnie, chciałam po prostu sprawdzić, czy coś jeszcze do niego czuję, bo dosyć długo byliśmy razem. On twierdzi, że nadal coś do mnie czuje, a ja sama nie wiem... Na pożegnanie pocałował mnie najpierw w policzek a potem w usta. Już nie wiem co o tym myśleć. Błagam, doradźcie coś!

Gość HAHAHAHAHAHHA BUAHAHA
AHAHAHHAHAHAHA BUAHAHAHAHHAHAHAHAHBUAHAHAHAHHAHAHAHAHBUAHAHAHAHHAHAHAHAHBUAHAHAHAHHAHAHAHAHBUAHAHAHAHHAHAHAHAHBUAHAHAHAHHAHAHAHAHBUAHAHAHAHHAHAHAHAHBUAHAHAHAHHAHAHAHAHBUAHAHAHAHHAHAHAHAHBUAHAHAHAHHAHAHAHAHBUAHAHAHAHHAHAHAHAHBUAHAHAHAHHAHAHAHAHBUAHAHAHAHHAHAHAHAHBUAHAHAHAHHAHAHAHAHBUAHAHAHAHHAHAHAHAHBUAHAHAHAHHAHAHAHAHBUAHAHAHAHHAHAHAHAHBUAHAHAHAHHAHAHAHAHBUAHAHAHAHHAHAHAHAHBUAHAHAHAHHAHAHAHAHBUAHAHAHAHHAHAHAHAHBUAHAHAHAHHAHAHAHAHBUAHAHAHAHHAHAHAHAHBUAHAHAHAHHAHAHAHAHBUAHAHAHAHHAHAHAHAHBUAHAHAHAHHAHAHAHAHBUAHAHAHAHHAHAHAHAH

Gość marticiaaa666
Dzięki za dobrą radę.

Gość tykle czasu byli razem a
IDEALNIE PRZED ŚLUBEM poleciała do byłego... :D:D:D:D:D:D ręce opadają. jednak lepiej się z wami nie wiązać.

Gość marticiaaa666
Chyba masz rację - lepiej się z nami nie wiązać.

Gość no nie obraź się, ale co ten
facet Ci zawinił? czemu TERAZ, a nie np. miesiąc temu? co my Ci mamy dortadzić? no co? zostaw go? wyjdź za niego? powiedz mu? okłam go? no co mamy Ci powiedzieć? wjebałaś się i tyle. trudno. dlaczego to już sama wiesz. powodzenia, serio, moze sie jakos wygrzebiesz:)

Gość marticiaaa666
W niczym mi nie zawinił... Po prostu nagle się ocknęłam, nie wiem czemu akurat teraz, a nie miesiąc temu, ale tak się stało po prostu. Nie wiem co robić, nie mam nawet komu o tym powiedzieć, masakra. :(

Gość no nie obraź się ponownie ale
mnie drażnią takie teksty "nie wiem, czemu teraz". wiesz. usiądź i się dowiesz od SIEBIE SAMEJ. wiesz, wiesz. a dlaczego NIC z tym nie zrobiłaś DO TEJ PORY - to też wiesz.

Gość marticiaaa666
Właśnie nie wiem... Do tej pory było wszystko idealnie, byłam pewna tej miłości, cieszyłam się, że bierzemy ślub, że razem zamieszkamy i będzie nadal cudownie... Nie wiem, co się ze mną stało.

Gość primo voto@
są różne powody do małżeństwa :D mój eks na przykład opowiadał kochance że ożenił się ze mną tylko ze względu na dziecko co ciekawe - mnie tego nie powiedział.. ani przed slubem ani wypinając sie na mnie na wszystkich frontach po slubie wiec sama rozumiesz....

Gość Joa----nnnna
hahahahahahaha padlam, kto cie zezbil, wspolczuje twoim rodzicom, ze takiego zwierzaka maja. Ahahahahaha

Gość marticiaaa666
Sugerujesz mi, że powinnam mimo wszystko wyjść za niego?

Gość Dżennifer
nastepna niedojrzala waryjatka.......

Gość sniezynka88
nic ci nie sugerujemy, bo potem będzie "bo na kafeterii mi tak doradzili" radź sobie.

Gość marticiaaa666
Właśnie nie umiem sobie sama poradzić i potrzebuję jakiejś porady...

Gość primo voto@
czy ty jesteś zdrowa na umysle? za kilka dni masz ślub i szukasz porad na kafeterii?

Gość a dlaczego nie
autorka pyta się w środę, a mój kolega wyjechał przed samym ślubem w sobotę rano, gdzieś nad jeziora, narzeczona przez dwa lata ze wstydu bała się wychodzić na ulicę, to była mała mieścina, i ludzie nie dawali jej spokoju, chłopak się odnalazł w poniedziałek, nawet zaginięcie było zgłoszone na policję, nie pobrali się, ale co dziwne, to nie jego wytykali palcami, tylko mówili " miałeś chłopie jaja" a ona nic nie zawiniła i na niej się wszystko odbiło, do dziś nie wyszła za mąż , taką przeżyła traumę, jest to historia na fakcie.

Gość Bhugkhjiuhhhgh
Idiotka. Po co to wychodzi za maz? Ciebie juz, za przeproszeniem, pizda swedzi do zdrady..... Walnij glowa w sciane.