Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angelika z wlatców mooch

hej czy znacie kogos z rakiem jądra

Polecane posty

a mianowicie kogos kto wyzdrowial? wlasnie sie dzis dowiedziałam ze moj najlepszy kumpel ma raka jadra ja pierdziele nie wierze sama w to co mi napisal- dzis byl u urologa i mu zdiagnozowali jutro w trybie pilnym ma miec usuwane jadro czy to jest grozne ? czy da sie calkowicie wyleczyc? koles ma 23 lata

Gość xcfgbdfh
spytaj pravik91 bo on ma raka jadra

Gość mmmmy
moj chłopak miał usunęli mu szybko, bo szybko poszedł do lekarza bo mial powiekszone jedno jądro operacja i za 3 dni byl w domu mial radioterapie minął rok, a on jak nowonarodzony chodzi na badania itd, ale jest ok

a kto to jest ten pravik? pravik napisz jakie masz doswiadczenia no wiem tez mu lekarz powiedzial ze za 3 dni bedzie w domu tyle ze............zastanawia mnie jeden fakt dlaczego najpierw usuwaja jadro a potem dopiero badaja czy to rak a nie na odwrot jakas biopsja lub cos przeciez jak sie pomyla to moze byc za pozno chlopak poszedl z inna dolegliwoscia do urologa a wyszedl z rakiem jadra nic o tym wczesniej nie wiedzac

Gość Nie lubię BEKO
Znałam. Tez miał dwadzieścia parę lat. Usunęli mu jądro, po roku-drugie. Potem dwa razy wycinali mu przerzuty z brzucha. Chemia, naświetlania. Na nic to się nie zdało i chłopak zmarł. Mam nadzieję, że Twojemu znajomemu uda się to cholerstwo pokonać, bo wiem- że tak też bywa.:)

no wlasnie czytam ze moga byc przerzuty do mozgu az!!!!!!!!!!!!!!!! no to kurde se pojechalismy na majówke

Gość annia.....................
Tak znam Chłopak 28 lat 2 dzieci.Usunęli jądro.Po 3 miesiącach dostał przerzuty na watrobę ,nerki ,żoładek.każdy myslał,że to już koniec.Dostał czarną chemie(najbardziej agresywną).Póżniej radioterapia.Minął rok jest OK. Widzisz cuda bywają.Bedzie dobrze.

Pytanie.Dlaczego nie macie jechać na majówkę??????

Gość takiej osoby ktora by
przezyla to nie znam. Ale znalam takie osoby, ktore zachorowaly. Nie wszystkich osobiscie. Ale zadna z nich nie przezyla :(

Gość a jak pojada na majowke jak
ma w trubie pilnym byc ciety? Zastanow sie...

Przepraszam nie doczytałam.

Gość sdfsdfdsdfds
przejebane, jak wytną to zacznie sopranem mówić :(

Gość ukman
no mielismy w nd jechac w góry ale jak on ma jutro isc na wyciecie to go pewnie potrzymaja do po weekndzie wszyscy jestesmy załamani a poszedl po tabletki jakies na zapalenie pecherza bo mial od kilku dni i go piekło przy oddawaniu moczu a wyszedll z diagnoza rak jadra lewego

Gość tak znam
ma teraz 2 dzieci z jednego jadra wystrzelal:) a mial wyciete to chore i chemia.jest ok.

Gość jeden znajomy to z dnia na
dzien wlasciwie. Tez poszedl po cos innego. Od razu do szpitala na operacje. A po operacji juz nie wstal :/