Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ..ale dlaczego.

Zamiast radości w ciąży jest zamartwianie..POMÓŻCIE:(

Polecane posty

Gość ..ale dlaczego.

..jestem w 12 tygodniu ciąży na początku radość wszystkich, a później...pytanie co dalej. Facet zarabia 1700, wiec na mieszkaniu raczej sie nie utrzymamy poza tym on upiera się abym wprowadziła się do niego bo ma dom, ja mieszkanie małe . Problem w tym,że panuje tam straszna atmosfera. Mieszka tam 6 osob juz liczac jego rodzenstwo,a dom nie jest jakis wielki. Dla nas bylby jeden maly pokoj, lazienka i kuchnia jedna na tyle osob.. Cały czas wrzaski bo male dziecko jest 5 letnie i wogole. Mam depresje jak pomysle,ze mam sie tam wprowadzic :((( Wiem pewnie nawrzeszczycie na mnie po co dziecko robilam itd itp,ale stalo sie juz czasu nie cofne :( mam po prostu czarne wizje ..bede sie bardzo nieswojo tam czula :( pomozcie bo nie wiem co mam robic . Pozdrawiam .

Gość pasdnasfag
Nie dziwie się, że się martwisz. A czemu najpierw nie zapewniliście sobie odpowiednich warunków do wychowania dziecka? :O

Gość współczuję..
w tym kraju ciezko o mieszkanie . Moze socjalne,ale dlugo sie czeka. Beznadziejna sytuacja

Gość odpowiedzialny facet
Właśnie dlatego ja nie mam dzieci :o

Gość ..ale dlaczego.
Też teraz żałuję,że nie znaleźliśmy mieszkania i pozniej wszystko po kolei,ale niestety plan to coś co w rzeczywistości wygląda zupełnie inaczej..nie jestem zadowolona z tego,ale mam wrazenie,ze nie robie tego co chce,ale to co mi ktos karze. Tesciowa tez,ze mam sie wprowadzac i wgl. A ja chcialabym swoj kacik, ciasny,ale wlasny :(((

Gość gerhswa
a Ty nie pracowałaś? ile macie lat ?

Gość ..ale dlaczego.
Nawet jak chcę nakłonić faceta żebyśmy chociaż spróbowali w mieszkaniu pożyć to on nie chce nawet o tym słyszeć bo twierdzi,że nie będzie płacić za coś co nie musi...ale tam kompletnie nie poczuję żadnej swobody i on tego nie rozumie :( bede kapac dziecko to ciagle ktos mi bedzie pukac bo jedna lazienka, takie mam wlasnie wizje i coraz bardziej jestem przerazona :|

Gość iuy789ih
ja nie chce dzieci i to bardzo, dlatego że zarabiam 1.300 zł mieszkam w bloku z rodzicami i nie zapowaida się żebym kupiła jakies mieszkanie nie mam za co w tym pieprzonym kraju ! A księcia milionera też nie spotkam więc ch*j z tym wszystkim. W tym kraju to albo urodzić się w bogatej rodzinie albo trafić na bogatego faceta albo strzelić sobie w łeb.

Gość ..ale dlaczego.
Ja pracowałam na zlecenie,ale firma miała problemy, mamy po 22 lata.. Chcialabym sie czuc dobrze w swoim kaciku, upichcic cos, a tam ciagle ktos gdzies jest no oszalec mozna :( popadam w depresje jak tylko o tym pomyślę..Musiałam się gdzieś wyżalić :(

Gość ..ale dlaczego.
Taka prawda :/ chciałabym stworzyć swój kącik, to może być coś małego,ale to z opłatami wyjdzie mnie jakies 1000 zl i wtedy zostanie 700 na zycie na caly miesiac, a to jest nierealne po prostu...rodzice z jego strony nie bardzo pomogą, z mojej zapewnią podstawy bo mam chorego na raka Ojca i ciezko jest . Wiec jestesmy zdani na to 1700 ..

Gość polkioka
mój facet mieszka na wsi w dużym domu ale z nim mieszka 6 rodzeństwa i rodzice, jego siostra która ma 14 lat to jest jakaś chodząca masakra, gaduła, wścibska, drąca się na cały dom wszędzie zaglająca i w ogóle on ją uwielbia nad życie :o mniejsza z tym. Kiedy rozmawialiśmy czy gdybym wpadła to co byśmy zrobili on mi mówi że mieszkaliśbyśmy u niego. No i sobie wyobraziłam jakbym mieszkała w jego małym pokoju za ścianą rodzeństwo i zero prywatności. Mówiłam mu o mieszkaniu wspólnym to tez odpowiedział że po co płacić za coś co nie jest jego. W dodatku on mieszka na wsi więc chyba bym zwariowała z nudów i niemożności wyjścia na kawę, do kina, do restauracji, no masakra jakaś.

Gość pasdnasfag
No ja przyznam, że mieszkałam kiedyś z moim obecnym mężem a wtedy chłopakiem razem z jego bratem i żoną brata... Jedna kuchnia, jedna łazienka... masakra, nie wiem co by było gdyby jeszcze dzieciak tam był.

Gość taki jeden 34 latek
No cóż... współczuję... :o

Gość czerwona truskawka__ew
ale dlaczego. spoko nic się nie przejmuj, jesteście jeszcze bardzo młodzi on z czasem zacznie zarabiać więcej, pewnie myśli że w domu u siebie będzie łatweiej bo nie będzie musiał Ci tak pomagać jak wtedy kiedy byłby z Tobą sam, bo wiadomew domu rodzice, rodzeństwo on w pracy więc się będzie migał jak prawie każdy facet. A w takim własnym mieszkanku to będzie musiał pomagać. Ten facet to jeszcze troszkę dziecko z czasem pewnie dojrzeje o decyzji o własnym gniazdku a Tobie pozostaje tylko czekaj, wychować, pójśc do pracy i wtedy będziecie mieć już dwie pensje więc będzie o wiele łatwiej wynając mieszkanie.

Gość ..ale dlaczego.
No wlasnie to jest najgorsze, wieczne zaslanianie z rana siebie szlafrokiem zeby ktorys z rodzenstwa czasami czegos nie dojrzal, zero swobody...no jak o tym myślę to mi się żyć odechciewa..tez ma siostre 13 lat i kabluje jak moze na kazdy ruch . Ja chyba tego nie wytrzymam, tej wprowadzki tam..a ze strony jego matki leca słowa typy : kurwa, chuj i tak od samego rana :/ :(

Gość czerwona truskawka__ew
"a ze strony jego matki leca słowa typy : k**wa, ch*j i tak od samego rana " o jej to jakaś patologia :o życze Ci wygranej w lotka ;) moja babcia wygrała w tamtym tygodniu 40 tysięcy :) więc widać nie tak trudno trafić ;)

Gość tiojaa
a on Cie jakoś wpiera czujesz się przy nim bezpiecznie ? Wiesz że zawsze stanie za Tobą murem ?

Gość ..ale dlaczego.
Szkoda,ze ja nie mam takiej babci :D :D dokladnie patologia i wieczne wrzaski. Jestem tam czasami 3 h i mnie glowa boli..złożę wniosek o socjalne mieszkanie,ale na to czasem się czeka kilka lat.Wszystkie furtki mam chyba zamknięte i został ten dom wrrr .. i tak w depresji bede zyla .! a pretensje moge miec do samej siebie :/ :(

Gość monika krótka
współczuję ci, to mieszkanie z rodzinką to będzie masakra, żadnej intymności, nawet w gary ci będą zaglądać, przerąbane, co ci radzić, niech twój facet zacznie pożądnie zarabiać bo ja nie wiem z czego on się cieszy, jak nie ma za co utrzymać rodziny, to was poróżni i tyle

Gość ..ale dlaczego.
Do tioja : Właśnie najgorsze jest to,że nie . Czasem idzie na parę godzin do garazu i ma gleboko wszystko . A po pracy najchetniej by lezal i juz nic nie robil :/ muszę mu podpowiem zeby dobudowac jakies male pieterko ? ale zgody itd, potrwa to dlugo pewnie ..

Gość Tadek Rydzyk from RM Station T
No to teraz pięknie dołączysz i wpasujesz się w tę patologiczna rodzinkę. Za 2 lata będziesz przeklinać siarczyściej od teściowej i pić piwo na sniadanie 🖐️

Gość ..ale dlaczego.
Dziękuję Wam, teraz przynajmniej wiem,że nie przesadzam :P jego mama twierdzi,ze kiedys zylo wiecej osob na jednym metrazu i bylo :/ i jeszcze ona naciska bym sie wprowadzila, nawet nie chce wiedziec czemu :/ - siła robocza darmowa...

Gość tiojaa
.ale dlaczego. bo wiesz mój facet też lubi posiedzieć w garażu, po pracy też jest bardzo zmęczony i odpoczywa, ale np. zawsze mi gotuje, wymasuje, przytuli tak że niczego więcej nie trzeba i własnie o to pytam czy chociaż tak Cię wspiera ? Bo wiesz on jest jeszcze młody z czasem powinien się wyrobić chociaż nie wiem jaki to typ człowieka czy maminsynek czy jednak nie...

Gość bez pseudonimu !
..ale dlaczego. dlatego faceci mają lepiej a babka jest całe zycia na kogoś skazana, no chyba że ma tyle kasy że może sobie pozwolić dzieckiem na zycie bez stresu a w naszym kraju to rzadkie.

Gość ..ale dlaczego.
Ja właśnie jestem osoba w miare opanowana :) mam ogromne poklady cierpliwosci,ale takie cos mnie przerasta. W zyciu bym nie pomyslala,ze bede miala takie stresy w ciazy :/

Gość rozalinka,.,.,.
kiedyś myślałam że wpadłam i mówię mojemu chłopakowi co zrobimy a ten do mnie najwyżej wyprowadzimy się do mojej babci, doznałam szoku :O dodam że tam nawet ubikacji nie było w domu tylko na polu :( myli się w misce, ogrzewanie fatalne i ogólnie chyba bym się załamała psychicznie gdyby tak się stało.

Gość ..ale dlaczego.
Do bez pseudonimu : taka prawda cholera :/ ja odkad pamietam pracowalam, juz nawet w gimnazjum dorabialam, pozniej cale technikum, a los tak sprawil,ze teraz nie mam nic ..caly czas mialam swoje pieniadze, nikogo nie musialam prosic, a teraz szkoda gadac.. na jego łasce :/

Gość frugo111
bylo nie trzeba sie puszczac

Gość edmund sedmund
a u ciebie w domu nie możecie zamieszkać ?

Gość ..ale dlaczego.
Nie jeden facet nie widzi problemu w mieszkaniu wspólnie nawet w namiocie :/ jak sobie pomysle,ze bede musiala z dzieckiem po sieni biegac d olazienki codziennie by je wykapac to mnie krew zalewa albo wanne z wodu bede znosic do pokoju xD