Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do mężczyzny mojego zycia

Przewrotnie - Zostaniesz moim mężem?

Polecane posty

Gość ale spoko...
Lubię zwierzątka, ale mam alergię na sierść. Wybredny oczywiście jestem. Ale robię za to doskonałe sushi! I kilka innych rzeczy... :-)

o rany!!!!!! wszystko oddam za sushi :) a z tym psem, to kaszana, alle zdrowie ważniejsze Ja próbowałam zrobic sushi, ale było obrzydliwe, choć ładnie wyglądało...

muszę siku, zaraz wracam :D

Gość ale spoko...
A ja właśnie idę zrobić sushi :-) Niestety nie ma emotikona na takie cuda :-)

ha! szybka jestem - nawet nie zauwazyłeś mego zniknięcia Za dużo herbaty dzisiaj

Dla kogo??? Czuję się pominięta :) A czemu tak późno?

Gość ale spoko...
Dla siebie :-). Nie to, żebym był egoistą (choć jestem :-) ) lub skąpiradłem (bo nie jestem), ale dziś po prostu jestem "Kevin sam w domu" :-) Późno, bo mam złe nawyki żywieniowe. Cały dzień nie jem, a wieczorem nadrabiam. Poza tym wieczór to najlepsza pora dnia (jeśli można tak powiedzieć :-) )

i poszedł robić zanęcił i się odkręcił. kurka wodna, zostanę niczyją

Gość ale spoko...
Spoko, robię, jem i piszę na kafe równocześnie :-) A mam tylko 2 ręce :-) Moje nigiri to raj dla podniebienia :-)

a zdradzisz receptę na dobry ryż? Bo ja miałam taki kupny sos do ryżu i wyszło paskudne... Chyba,że nie można Cię wykorzystywać...? :)

Gość ale spoko...
Można mnie wykorzystać :-) Zaraz napiszę. Muszę najpierw zjeść :-)

Gość ale spoko...
OK. Zakładam, że ryż potrafisz ugotować. Dressing octowy (na szklankę ryżu): 2,5-3 łyżki octu ryżowego lub białego octu winnego 1,5 łyżeczki cukru 0,5 łyżeczki soli Mieszasz do całkowitego rozpuszczenia soli i cukru (czyli dosyć długo) i dodajesz do ryżu. Nie wiem dlaczego wyszło Ci obrzydliwe...??? Świeży łosoś, surowy rzecz jasna, sos sojowy, wasabi, i nie ma wyjścia: musi wyjść dobre :-)

bo do ryzu dodałam ten gotowy sos, a nie robiłam go z octu itepe... Prawdopodobnie dlatego mmm, serek philadelphia..

dzięki za przepis, nast. razem wykorzystam ale sobie dogadzasz tym sushi? To z okazji czy bez? :)

Gość ale spoko...
ale sobie dogadzasz tym sushi? To z okazji czy bez? To z takiej okazji, że jestem głodny :-). Szczerze przyznam, jak na spowiedzi, że robię sushi co 2-3 dni :-). Chyba się uzależniłem :-(.

Gość ale spoko...
Robię też doskonałe spaghetti frutti di mare :-). A moje placki ziemniaczane, to kartoflana poezja godna pióra Wisławy Sz. :-)

pojechany jestes - jak to mówi młodzież :D zazdraszczam Ci w tej chwili. chyba chora jestem, mam dreszcze, katar mi się zaczyna i bolą mnie mięśnie... super pora na chorowanie... nie mam czasu na katar!!! aaa ;) ale mi zrobiles ochotę na sushi... a wolisz jeść zrobione przez siebie czy polecasz jakąś knajpkę?

plaacki, pycha ale kupa roboty :) a pizzę robisz? albo serniki? Czy na słodko nic?

lepsza w takim opisie byłaby konopnicka, napisałaby realistycznie, że poczulibyśmy zapachy :)

Gość ale spoko...
Na przeziębienie to chyba tylko wódka...dużo wódki. Wprawdzie nie uleczy, ale za to nic nie będziesz pamiętać :-). Wolę sam zrobić, bo dobrze i tanio :-). Knajpek niestety nie mogę polecić, bo jako plebs miejski czuję wrodzony wstręt do miejsc tak eleganckich jak restauracje :-). Ale znajomi ( ;-) ) polecają w Warszawie Soto Sushi - można u nich w knajpie, można zamówić do domu. Mi smakowało (takie z dowozem :-) ) .

jestem ze Śląska i tu raczej średnio o dobre sushi. ale w chorzowie dobrze dają jeść, chyba Kioto Sushi... ale lepiej samemu sobie zrobić, to fakt.

Gość ale spoko...
plaacki, pycha ale kupa roboty Jaka kupa? Robocik kuchenny z funkcją tarki i masa na placki przygotowana w 10 minut :-). Zbyt cenię swoje delikatne dłonie, żeby trzeć kartofelki ręcznie :-). a pizzę robisz? albo serniki? Czy na słodko nic? Pizzy nie robię. A słodki sam jestem, więc ciast nie trzeba :-) lepsza w takim opisie byłaby konopnicka, napisałaby realistycznie, że poczulibyśmy zapachy Niby tak, ale ona jednak ten naturalizm nędzy uprawiała...:-) A jedzonko musi nas do nieba wznosić :-)

Gość ale spoko...
jestem ze Śląska i tu raczej średnio o dobre sushi. Jeśli zapłacisz, to i na Śląsk dowiozą :-)

jestem rozmowna jak Twoje sushi, normalnie tak podciągam rozmowę jak babcia gatki :) powoli i bez gracji.:) chorzeję, wybacz.... Fajni faceci to tylko w Warszawie... :) błagam tylko nie mów,że lubisz siedzieć przy fontannie ;) sezon chyba się powoli zaczyna na lanie wody :)

no tak, niby więcej w Katowicach się zarabia niż w warszawie, wg najnowszych obliczeń, lecz ja to smietanki nie należę :D i kurna wydalo się , po co szukam męża :D

Gość ale spoko...
chorzeję, wybacz.... Wybaczam! :-) Fajni faceci to tylko w Warszawie... Hmm...nie wiem...możliwe. Nie oglądam się za facetami :-). błagam tylko nie mów,że lubisz siedzieć przy fontannie sezon chyba się powoli zaczyna na lanie wody Nie lubię. Wolę leżeć na trawie i gapić się w niebo :-). No i mam jedną wadę...powiedzmy prawną...:-)

zapewne żonatyś :D ew masz męża :)

Gość truteń_gucio
masz miodek??

Gość ale spoko...
zapewne żonatyś ew masz męża No wiesz...na cholerę mi mąż? Żeby mu gotować, sprzątać, prać brudne gacie i skarpetki oraz inne rzeczy??? Żonę mam :-). Zarejestrowaną w USC :-),

Zbyt idealny byłeś z tym sushi ! cholibka! :) Pozdrowienia dla żony! :)