Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Narkoza u dentysty

Narkoza u dentysty

Polecane posty

Gość Narkoza u dentysty

Witam! Od kilku lat coś siedzi w mojej głowie i zajebiście boje się dentysty. Nie człowieka tylko całego tego rytuału... Mam jakiś uraz...ten zapach, ten dźwięk. Nawet teraz jak to piszę to mam łzy w oczach. Zaczyna mi się psuć jedynka i wiem,że mam klika zębów do drobnego leczenia. Szukałam dentystów o super opinii ale to nie pomaga. Szukałam znieczuleń mega mocnych ale przecież jest wkucie... znieczulenie komputerowe. Nie mogę przemówić sobie do rozsądku. Aktualnie jestem w Warszawie. W centrum Stomatologii robią leczenie z narkozą. Wszystko odbywa się bezpiecznie i co najważniejsze skutecznie. Przechodzę do sedna czy ktoś z Was miał robione zęby pod narkozą? Jak to wygląda od strony pacjenta przed (w trakcie nie pytam :) i po zabiegu. Będę wdzięczna za odpowiedz. pozdrawiam

Gość Frutiituutii
Miałam. Polecam

Gość ffffffffffffffffu
tez jestem ciekawa, mam 4 zeby do leczenia, niedługo beda tak zepsute ze do wyrwania :(

Gość narkoza u dentysty
up

Gość ssssssssrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
powiem tylko jedno: pod narkoza robia co chca i jak chca, byleby szybko , na prawde trzeba miec zaufanie do dentysty, zeby dac sie u niego calkowicie uspic...