Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wamyszka

Bierne palenie w ciązy

Polecane posty

Gość wamyszka

Czy mężowie palili przy was jak byłyście w ciąży? Jakich sposobów używałyscie ,żeby nie palili. Jak wogóle zmusić nałogowego palacza do niepalenia przy ciężarnej? Czy to bierne palenie jest tak bardzo szkodliwe? Czy mocno zaszkodzi dziecku?pa

Gość wamyszka
podnosze

Gość bossssszzzzzz........
Tak, bierne palenie jest bardzo szkodliwe. Ktoś, kto pali przy ciężarnej jest ostatnim skurwysynem. Co to znaczy: sposobów? :O Krótko i ostro powiedzieć, że ma nie palić w domu i tyle. No i gratuluję męża, który sam z siebie tego nie wie i nie robi :O

Gość xyzzzzzzzzzz
Nie wierzę. Czy to prowo? Jeśli to prawda, to nie jestem w stanie zrozumieć dlaczego trzeba kogoś przekonywać do niepalenia w obecności kobiety w ciąży. W ogóle uważam, że nie powinno się palić w obecności kogokolwiek niepalącego

na balkon niech wychodzi, albo na dwór , jak balkonu nie ma, ja rozumie, ze nałóg ten bardzo cięzko rzucić i palą nawet same kobiety w ciązy bo nie daja rady , ale facet nie powinien palic przy tobie i szkodzić maleństwu . no i w ogóle ja bym zabronila palenia w domu, nie wyobrażam sobie zakopconych ścian itp. swojego czasu tesciowa , paliła- lato , zima jak była u nas w odwiedzinach szła na balkon

Nikt przy mnie nie palił. Jak byłam w 1 ciąży i jeszcze mieszkaliśmy z teściami, mój teść, palacz z 45 stażem przyzwyczajony do palenia zawsze i wszędzie wychodził, żebym nie musiała wdychać dymu.

Gość oj ja bym ostro pogoniła
na szczescie mój facet nie pali , za to moja mama owszem ale zawsze wychodzi na balkon. nienawidze palaczy, powinno sie ich gdzies pozamykać!!!!!

my nie palimy, za to wiem ze tesc potrafi przy dzieciach zapalic, nie moge wypraszac ich z wlasnego domu gdzie pala wszedzie, dlatego kiedys jak bede w ciazy bede wychodzic po prostu, na dzien dziesiejszy nie jestem jeszcze w ciazy, a robi mi sie niedobrze i mam zawroty glowy przy palacych

Gość laluna88
hmm wogole musisz mu tlumaczyc taka sprawe? chcecie miec dziecko z mala waga? a wiesz ze dzieci palaczy czesciej narazone sa na smierc lozeczkowa?