Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Widziałam ładnego chlopaka w autobusie... ale myslalam że to dziewczyna

Polecane posty

perwy? :D ale to chyba faceci? chociaz jak byłam młoda to jakies zboczne zdziry też do mnie pisały :O jedna 24 latka proponowała mi trojkąt z nią i 30 latkiem :O porazka jakas (a ja bylam wtedy dziewicą:D)

a ja spotkałam sie kiedyś przez neta, ale to na 10 minut i zwijałam sie bo porażka.

na nocnym? a co to jest? nocą nie łażę po miescie, a ile masz lat? lula - teraz to ja tez nie mam odwagi...ale kiedys...szalone czasy :D zresztą czego sie bać? spotkanie w centrum, w dzien, pełno ludzi, raczej do gwałtu czy morderstwa by nie doszło w takim miejscu :D

Dobra ja uciekam, bo jutro szkoła, korki, mecz mam. Prześlijcie mi jakoś siłę, haha. Dobranoc :)

ja sie rozczarowywałam w większości przypadków :D a tylko w jednym przypadku chlopak byl ladniejszy niz na fotce (czyli moj ex:D) podglądacz - jestes kierowcą? :D to brzmi bezpiecznie :classic_cool: i jezdzisz tylko tymi 3 liniami?

mecz? w co grasz?:D o sił moge CI wyslac caly gigabajt, mam tyle energii, że aż strach :O muszę wstac o 6, a nie czuje zmęczenia...

Gość CG;*?;
Gdybym ja miał tak oddana i kochająca kobietę nigdy nie pozwolilbym jej odejść.Gdzie są takie kobiety jak Ty Czkawko ?

oj żebym ja taka była :( jak z nim bylam to byłam okropna zołza :O on pewnie teraz mysli że go wcale nie kochałam... a może nie kochałam? moze to tylko jakas chora obsesja? 😭

Czkawka, nie tylko tymi 3 liniami jeżdżę ale m.in. a że jestem kierowcą to już tu dawno pisałem tyle że to nie moja jedyna praca, ona wynika z hobby związanego z moim miastem rodzinnym czyli stolicą Czkawka jak będę miał N3 lub N1 to Cię muszę zgarnąć dziewczyno :D 🖐️

Gość CG;*?;
Może powinien o tym wiedzieć .Czasami warto się przemoc i zaryzykować.Czy można nie kochać kogoś kto kocha tak mocno jak ty?

hobby :D ja tez uwielbiam Warszawę, to mogłabym tramwajarką zostać :D albo najlepiej prowadzić metro - jedna trasa, żadnych skrzyżowań, meneli i ludzi atakujących maszynistę, tylko nie widziałam nigdy żeby kobieta prowadziła metro, z czego to wynika?

N01 jest ciekawsza, bo ogarniamy Wilanów i na Nowodworach jest prawie godzina postoju w nocy :D zależy jeszcze którą brygadę dostanę ostatnio miałem zamiennie N01 z N02 :o i N03 :) Czkawka mam nadzieję, że nie masz daleko do dw. Wileńskiego? :)

Gość CG;*?;
.............i nieszczęśliwa , a do związku trzeba dojrzeć, często metodą prob i błędów .

Czkawka w praktyce to podsypiam albo rozmawiam, jeśli akurat spotkam kolegę na pętli, dawno już zgłaszaliśmy że taki postój godzinny jest bez sensu ale ztm wie lepiej :o rozkład jest święty Szkoda że nie lubisz 166, bo mam ostatnio w miarę często :classic_cool:

CG - myslisz, że on mnie w ogole jeszcze pamieta? że mysli o mnie? 1,5 roku od zerwania? po tym jak go potraktowałam...że mam jakąkolwiek szanse? narysować kredą serduszka przed jego oknem?