Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Widziałam ładnego chlopaka w autobusie... ale myslalam że to dziewczyna

Polecane posty

jak wsiadl to był tłok i tak patrzę " o jakie piekne usta - to na pewno jakas laska... ale jak chlopak to pewnie przystojny" no i był chłopak... chyba taki 10/10 albo 9/10 blondynek (chociaż jednak wole szatynów :O ) a potem go spotkałam w kolejnym autobusie :classic_cool:

Gość przystojny bez penisa
to jakie on miał te usta,że wygladały tak kobieco?

Gość mimimimirlz
weś spierdalaj szmato :o

a wiesz,że im wieksze usta tym wiecej hormonow żeńskich? :classic_cool:

czyli jak mniemam z blondynem sie układa? :) moze i najlepsi, ale ja nadal kocham mojego ex- a on byl brązowowłosy :( 😭

układa się, układa :classic_cool: Chociaż jego była nazwała mnie smarkaczem :classic_cool: I napisała, że zniszczyłam jej życie :classic_cool:

hmm chyba jednak nie był kobiecy,nie jakis pedzio na pewno, normalny, bluza sportowa, dżinsy luzne, ale był tak przystojny, że nie mogłam na niego patrzeć :( stał zbyt blisko... a ja mam cos takiego, że potrafię patrzec tylko na dzieci/ludzi starych/ ludzi brzydkich...jak patrze na pieknych to dostaję tików nerwowych! :( 😭:O

czkawko przebadaj sie, może jestes lesbijką albo bi? :classic_cool: a ten twoj ex gej ?

aa z bylym było latwiej, bo przed pierwszym spotkaniem myslalam że bedzie brzydki :classic_cool: na kolejne chodzilam pijana :O poza tym to inna sytuacja, spotkac kogos i z nim od razu gadac, a nie tak patrzec i nie wiadomo co... bo juz jak sie kogos zna to inaczej...

166 - nigdy chyba nie jechałam takim autobusem :D to ten co na kabaty STP jezdzi? a i chlopcy z sggw mnie nie interesują skizto - czyli ta byla jego jest zazdrosna, lepiej na nią uwazaj, bo to jakas desperatka chyba...jak mozna pisac do nowej dziewczyny ...

no przez neta...konkretnie przez sympatie :D a on sie wstydził mówić znajomym że tak sie poznalismy :D ja sie nie wstydziłam :classic_cool: w końcu to dobre miejsce dla takich przegrańców jak ja 😭

Byli ze sobą 4 lata, więc troche się nie dziwie. Szkoda mi jej. Troche głupio wyszło. A ten twój były, kurdeee jak go tak opisujesz to ciągle mam go przed oczami. Utknął mi w pamięci. Jak będę miała więcej luzu to wyśle Ci mojego Romea :D:D

Gość kupóóóóóóóóóóuuu
skizto a czemu ex się przypierdala do ciebie i czemu się rozeszli?

4 lata no sporo...ale jakiś powód rozstania był...powinna sie z tym pogodzić, ja mojego zostawiłam i nie oczekuję, że będzie sam do końca życia a no gadam tak o nim bez przerwy...aż mi sie samej wydaję że ciągle z nim jestem:D

a ja się zawsze za Tobą rozglądam Czkawka, jak mam 166 lub 125 albo 135 :) lub jak mam nocy przez wileński ale to rzadko ostatnio

No bo zerwał z nią po tym jak mnie poznał, ale ogólnie to wypaliło się wcześniej wszystko. Ogólnie to nie pisała do mnie, ale pisała do niego, a ja akurat na kompie siedziałam :):) Szczwania hiena z niej. Sympatia kojarzy mi sie z takimi perwami. Fuuuuj