Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z nonsensopedii ;)

z nonsensopedii;)

Polecane posty

Gość z nonsensopedii ;)

Kafeteria siedlisko rozwódek, Matek Polek, zakompleksionych nastolatek i napalonych 25-letnich prawiczków. Znane miejsce rozmów i durnowatych pytań rodem z gazetek Fakt. Przysiadając się przy jednym ze stolików możemy dowiedzieć się, który krem w Sex Shopie jest dzisiaj w promocji oraz czy branie z połykiem koledze z pracy podczas przerwy śniadaniowej jest zdrowe, a czasem jak przeprowadzić idealne oświadczyny, jaki kolor i odcień członka pasuje ci do dzisiejszego układu planet, jak wytrzepać zająca, a nawet gdzie można kupić sztuczną koleżankę. W niektórych kafeteriach można zakupić koks, a nawet ciacho! [edytuj] Podtypy osobnicze Matki polki - Zakładają topiki typu " moje dziecko ma półtora roku i waży 10 kg, czy to za mało?" Nie popierają aborcji, uważają, że każda kobieta na ziemi powinna mieć męża, dwójkę dzieci kredyt i to jeszcze przed 30 rokiem życia. Wyzywają wszystkich o innym światopoglądzie. Staraczki- Mają owulke, @, hodują rośliny strączkowe (fasolinki) w macicach, które są ich głównym narządem odpowiedzialnym za myślenie.

Gość z nonsensopedii ;)
najbardziej bliskie rzeczywistości kafeteryjnej są te opisane podtypy osobnicze...:)

Gość dzisiejsze perełki intelektu:
"postanowiłem nie być już ciotą i troche mi to sie udaje"

Gość znany jasnowidz
najbardziej rozwala mnie dziewczyna ktora niemal codziennie zaklada temat o zwiazku z arabem ,żenada

cała ta kafeteria to jeden wielki śmietnik, noo czasem można coś fajnego znaleźć;D dalej: "czy mając sztuczne zęby, można się całować"

Mam troje dzieci ,każde z innym facetem 19:31 katrinnnne Lat 23 , nie widze sensu zycia, jestem samotną matką ,pomagaja mi rodzice ...

Gość jesteś cudowny
kocham cię :)

Gość jesteś cudowny
wzrok tęskniący za rozumem ? ?? to jest perełka - takie też można tu znaleźć :):):)

Gość jesteś cudowny
oj :( cudowna ???

Gość jesteś cudowny
ani cudowny ani cudowna ????? to jakie jeszcze mamy możliwości ??? cudowne to jest życie hahhah :):):)

Gość jesteś cudowny
to fakt kafeteria jest w pewien sposób beznadziejna . miliony zakładanych tematów i brak kontynuacji - no bo w sumie po co ???? jeszcze nie daj boże ktoś będzie chciał konstruktywnie pogadać i co ??? cały mit minie ??? też coę kocham pomarańczko :):):)